Olujni vetar ODUVAO krov na negotinskoj BOLNICI iznad operacionih sala! (FOTO)

Deo limenog krova pao je u dvorište, srećom, u trenutku dok nikoga nije bilo, a iako je u neposrednoj blizini bilo parkiranih vozila, nijedno nije oštećeno

  • 2

Jak severozapadni vetar sa maksimalnim udarima od čak 21 metar u sekundi odneo je krov na negotinskoj Opštoj bolnici. Reč je o delu krova iznad odeljenja ortopedije, u delu gde su operacione sale.

Deo limenog krova pao je u dvorište, srećom, u trenutku dok nikoga nije bilo, a iako je u neposrednoj blizini bilo parkiranih vozila, nijedno nije oštećeno.

Foto: negotin.rs Foto: negotin.rs

DOLAZE CRNI OBLACI: Pogledajte apokaliptični sudar neba i mora (FOTO)

Veći deo krovne konstrukcije ostao je da visi iznad soba, a dodatno ga ljulja vetar koji je nastavio da duva. Očekuje se dolazak ekipa koje će ovaj lim bezbedno spustiti. Nadležni ističu da su o ovom slučaju obavestili sve službe, od opštinskog štaba za vanrednu situaciju, preko svih inspekcija i resornog ministarstva. Policija je obezbedila mesto.

Olujni vetar nosio krovove i obarao bandere

- Rekonstrukcija krova će morati najhitnije da se uradi kako ne bi bilo većih problema u slučaju padavina. Objekat nije ugrožen, jer je ispod ove krovne konstrukcije beton – ističe prim dr Biljana Paraskijević, v. d. direktora Zdravstvenog centra Negotin.

SRBIJU ČEKA ŠOK U ČETVRTAK: Temperatura pada za 22 stepena za samo jedan dan!

Desetominutni olujni udari vetra u ponedeljak oko 13 sati oborili su i deo krova na zapadnom delu zgrade Pošte, srušivši i jedan dimnjak. Drugi deo krova ostao je da visi, a podupiru ga dva dimnjaka. Desetak metara lima srušilo se na trotoar jedne od najprometnijih ulica u gradu, Ulicu Srbe Jovanovića, ali u tom trenutku, srećom, nije bilo prolaznika.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA