MAJKA, OČUH I DEDA LETVOM TUKLI DECU I IZUJEDALI IH! Zbog sudbine ove devojčice (11) i dečaka (12) STREPI cela Srbija

- Ta deca nisu prvi put u modricama i ugrizima. Moja sestra i njen ljubavnik su često pod dejstvom alkohola i tada ih pesniče i šutiraju, a jednom sam prisustvovao sceni kada ih je letvom tukao njihov deda - kaže ujak dvoje osnovaca iz Leskovca koje je nedavno majka pretukla i izbacila iz kuće

  • 22

Moja sestričina i sestrić godinama trpe brutalne batine i glad, a Centar za socijalni rad nije adekvatno reagovao, priča ujak dvoje osnovaca iz Leskovca koje je nedavno majka pretukla i izbacila iz kuće, a oni spas potražili u školi koju pohađaju.

PIJANA MAJKA IZUJEDALA ĆERKU (11) i SINA (12), BRUTALNO IH PRETUKLA I IZBACILA IZ KUĆE! Jezivi detalji nasilja o kom bruji Srbija

Ujak mališana za "Blic" ispričao je potresnu priču, ali i prozvao Centar za socijalni rad, tvrdeći da ništa nisu preduzeli po pitanju pravovremenog zbrinjavanja dece.

SRPSKI HOROR: Majka PRETUKLA decu, pa ih IZBACILA iz kuće da lutaju sa UJEDIMA i MODRICAMA! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Ta deca nisu prvi put u modricama i ugrizima. Moja sestra i njen ljubavnik su često pod dejstvom alkohola i tada ih pesniče i šutiraju, a jednom sam prisustvovao sceni kada ih je letvom tukao njihov deda ujak. Posle takvih scena kojima sam više puta prisustvovao, odlazio sam u Centra za socijalni rad i molio ih da intervenišu, da majci oduzmu decu. Predlagao sam da ih ja sa svojom suprugom prihvatim, ali me niko nije slušao. Izbacivali su me iz kancelarija - ogorčen je ovaj čovek.

U leskovačkom Centru za socijalni rad demantuje optužbe ujaka i navode iz škole.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Mi nemamo saznanja da su deca bila u modricama i da su imala ugrize, a ni da su fizički zlostavljana. Njihova majka je izjavila da ih nije tukla, već da su ona samovoljno napustila porodičnu kuću - kaže Predrag Momčilović, diplomirani pravnik iz tog centra.

Inače, majka zlostavljane dece ima još dvoje dece, ukupno četvoro iz tri braka, a nevenčano živi sa četvrtim suprugom. Najstarije dete živi s ocem, a kod majke je ostalo najmlađe, šestogodišnje dete za koje ujak veoma strahuje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- U toj kući često nema ni vode ni struje zbog nagomilanih dugova. Dete koje je ostalo je stalno prljavo s krastama po glavi. Neizmerno volim tu decu i patim zajedno sa njima - priča rođak mališana.

Centar za socijalni rad je po hitnom postupku smestio decu u hraniteljsku porodicu i podneo krivičnu prijavu protiv majke zbog zanemarivanja svoje dece.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    3. februar 2016 | 08:29

    "Njihova majka je izjavila da ih nije tukla, već da su ona samovoljno napustila porodičnu kuću – kaže Predrag Momčilović, diplomirani pravnik iz tog centra." I ti si poverovao na rec majci bez obzira na povrede i stanje dece. A da pomeris dupe iz fotelje i vidis stvarno stanje stvari na terenu. Pa tebe bih prvog istrazio za ne rad ne strucnost i aljkavost. Ako je skola pre godinu dana podnela prijavu sta si ti radio godinu dana?

  • Marko Dragović

    3. februar 2016 | 14:58

    Gospodin iz socijalnog osiguranja, odmah nek podnese ostavku, sta je radio celu godinu dana, od prve podnesene prijave zao mu je radno mesto napustiti, smeće ološ.. Ima strucnijeg kadra od njega.. Muka mu se ustati iz kancelarije i otići na teren... Blam takva je država nema ko da ga smijeni...

  • Nada

    3. februar 2016 | 07:40

    Sve u zatvor a majku najostrije kazniti. Mrzim zene koje stavljaju u prvi red kojekakve svalere i zbog njih zlostavljaju svoju djecu. E tu mi se svidja zakon u Americi. Za zlostavljanje nema opomena i obilazakacentra za socijalni rad. Jednom te prijave i hajd lijepo par godina u zatvor. Nije da se kod njih ne desava nasilje nad djecom al su kazne prave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA