NATALIJA NOŽEM SEKLA ŠUNKU, PA UBOLA MUŽA: Stravičnu scenu posmatrala njihova ćerka

Željko je zamolio Nataliju da iseče parče mesa kako bi svi "zamezili". Atmosfera u kući je bila normalna, vesela, pa tako nije bilo razloga za ovakav incident

  • 6

Pokušaj ubistva dogodio se u Hrvatskoj kada je Natalija (46), koja je bila u alkoholisanom stanju, ubola nožem svog nevenčanog supruga Željka (50). Ona je samo trebalo da odseče parče šunke kako bi njihova ćerka jela, međutim, onda je iz nepoznatog razloga, povedila supruga.

BACIO TROJE DECE S PROZORA IZBEGLIČKOG CENTRA: Uhapšen Sirijac, Nemačka u šoku!

Željko je u povratku s posla doneo komad šunke i zamolio Nataliju da iseče parče mesa kako bi svi "zamezili". Atmosfera u kući je bila normalna, vesela, pa tako nije bilo razloga za ovakav incident.

- Sekla je šunku koju sam ja držao u rukama, ali me je onda ubola nožem ispod ramena. Ispustio sam šunku, otišao u dnevni boravak da skinem krvavu odeću  i kad sam vidio gde krvarim, rekao sam ćerki da pozove Hitnu pomoć - rekao je Željko.

Njihova ćerka je bila u šoku nakon što je videla ovu stravičnu scenu. Pokušavala je da shvati zašto je majka uradila ovako nešto njenom ocu Željku.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

- Nožem sam ga.... - rekla je Natalija ćerki sedeći za trpezarijskim stolom i tupo gledajući u stranu.

Suprug je završio u bolnici, gde je operisan, a Natalija u policiji. Utvrđeno je da je imala preko 2 promila alkohola u krvi i da je u trenutku incidenta nastupila mentalna konfuzija.

Sud ju je osudio na devet meseci uslovnog zatvora zbog slučajnog povređivanja supruga.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA