SRPSKI HEROJ PROTIV BOMBE: Utvrđen uzrok eksplozije u avionu

Somalijska vlada je prethodno objavila da se veruje da uzrok eksplozije ima veze sa vazdušnim pritiskom

  • 7

Eksploziju u avionu prevoznika "Dalo erlajns" najverovatnije je izazvala bomba, saopštili su danas stručnjaci avijacije, kao i srpski pilot Vladimir Vodopivec koji je uspešno prizemljio letelicu posle incidenta.

Somalijska vlada je prethodno objavila da se veruje da uzrok eksplozije ima veze sa vazdušnim pritiskom. Srpski pilot Vladimir Vodopivec (64) je rekao za "Blic" da misli da je u pitanju bila eksplozivna naprava i da je prijatelju rekao da je mislio da je to bila bomba.

SRPSKI PILOT VLADIMIR JE HEROJ UNIVERZUMA: Učinio NEMOGUĆE i spasio 74 putnika SIGURNE SMRTI!

Stručnjak za bezbednost aviosaobraćaja Ksavijer Titelman je rekao da je uporedio snimke eksplozije sa fotografijama prethodnih eksplozija i da sve liči na eksploziju bombe, preneo je AFP. Somalijski zvaničnici su saopštili da je jedan muškarac poginuo u eksploziji u avionu, koji je zbog tog incidenta morao da se vrati za Mogadiš i prinudno da sleti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(VIDEO) MOJ VLADIMIR JE MOJ PONOS: Ispovest majke srpskog pilota i heroja kojeg slavi ceo svet!

Vlasti okruga Balad, oko 30 kilometara severno od Mogadiša, saopštile su da je na tom području pronađeno telo muškarca, za kojeg se veruje da je isisan iz aviona u trenutku posle eksplozije, koja je napravila rupu u trupu aviona.

Avioprevoznik "Dalo erlajns" je na svojoj strani na Fejsbuku juče saopštio da je avion poleteo iz Mogadiša za Džibuti sa 74 putnika, kad je "došlo do incidenta" usled kojeg je avion morao da se vrati na polazište, kao i da je pritom lakše povređeno dvoje ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    3. februar 2016 | 20:17

    Ukoliko se niko ne seti iz kompanije za koju je leteo,nasa Vlada da ga proglasi za HEROJA!!!Tim pre,sto je spasio 73 putnika,osim jednog za koga se sumnja da je uneo eksploziv!?Pilot Vladimir ima genetiku,jer i otac mu je bio vojni pilot sa odlicnim letackim rezultatima!!!od srca toma

  • Јасмина

    3. februar 2016 | 22:27

    Владимир је понос читаве Србије!

  • Soko

    3. februar 2016 | 22:47

    Svaka ti cast. Ziv bio. Bog te cuvao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA