SAV U PLAMENU, SAŠA JE TRČAO PO DVORIŠTU I JAUKAO: Uhapšen čovek osumnjičen za JEZIV ZLOČIN

- Otišao je do obližnje garaže i uzeo flašu od dva litra u kojoj je bio benzin. Prišao je S. I., prosuo benzin po njemu i zapalio ga - navodi sagovornik

  • 5

D. M. (38) iz sela Koraćica zapalio je svog komšiju Sašu I. (43) zbog navodnog nasledstva i zbog toga je uhapšen. Saša. I. nije hteo da prijavi incident policiji, a oni su otkrili slučaj kada su čuli gradsku priču da je "neki moler zapaljen u selu".

UŽAS USRED SRBIJE: Polio ćerku benzinom, pa hteo da je ZAPALI!

Saša iz straha nije smeo da prijavi komšiju D. M., trpeo je bolove zbog opekotina i pio lekove - piše Blic.

Život mu je spasila mladenovačka policija kada je čula za incident, a on je zatim odmah prebačen na lečenje u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

- Sve je počelo nedavno kada je D. M. u gradu čuo da je Saša navodno dobio neko nasledstvo. Kako je Saša povremeno dolazio u kafanu koju drži D. M., prišao mu je i rekao "čuknuo si mi kola, daj mi 3.000 evra". Saša je odgovorio da nema te pare, pa mu je D. M. uzeo automobil "opel kadet" - rekao je sagovornik za Blic iz mladenovačke policije.

D. M. ubrzo je uzeo još jedan automobil od Saše, ovaj put "reno".

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- U subotu, pretposlednjeg dana januara, Sašaje krečio kuću jedne porodice u Koraćici. D. M. se dovezao do te kuće, i to Sašinim automobilom koji je oteo. Martinović je prišao Ignjatoviću i pitao ga gde su pare, na šta je ovaj odgovorio da ih nema - nastavlja priču sagovornik.

Ni taj odgovor, ni to što je u dvorištu bilo nekoliko komšija nisu uticali na D. M. da ode.

- Tada je Saša rekao opet "daj pare", a zatim i "čujem da se po gradu žališ na mene". Otišao je do obližnje garaže i uzeo flašu od dva litra u kojoj je bio benzin. Prišao je Saši, prosuo benzin po njemu i zapalio ga - navodi sagovornik.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

On je sav u plamenu počeo da trči po dvorištu, ipak, komšije su reagovale i počele da ga gase. D. M. je samo pogledao u njih i rekao "vodite ga kući".

- Saša nije imao hrabrosti da paljenje prijavi policiji. Ipak, gradom je počela da kruži priča da je zapaljen neki moler. Ta priča je ubrzo stigla i do policajaca i odmah je počela istraga koja je dovela do hapšenja D. M. - dodaje naš sagovornik iz mladenovačke policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA