RASKRINKANA KRIMINALNA GRUPA: Proizvodili i prodavali marihuanu (VIDEO)

Uhapšeni su S. K., N. V., M. S., V. N. i I. J., a u kući u Vinči zaplenjena je laboratorija za proizvodnju ove opojne droge, izvesna količina marihuane i vagica za precizno merenje

  • 9

Policija u Beogradu, nakon višemesečnog operativnog rada, uhapsila je petočlanu kriminalnu grupu, pod sumnjom da se na teritoriji Beograda bavila proizvodnjom i prodajom marihuane. Tom prilikom, zaplenjena je laboratorija za proizvodnju ove opojne droge, izvesna količina marihuane i vagica za precizno merenje. Uhapšeni su S. K., N. V.,  M. S., V. N. i I. J. 

SAKRILI DROGU U ŠASIJU AUTOMOBILA: Srpska policija uhapsila državljane BUGARSKE!

Grupu je predvodio S. K. (34). On je uhapšen nakon što je, zajedno sa N. V. (24) na smederevskom putu, u svom automobilu "audi A-8“, prodao oko 130 grama marihuane M. S. (24).

FILMSKA POTERA USRED BEOGRADA: Nezapamćena jurnjava policajaca i kriminalaca šokirala građane!

Nakon hapšenja ove trojice, policija je u Vinči pretresla kuće, u vlasništvu V. N.

 

- Nju su V. N. i S. K. koristili za skrivanje, merenje i pakovanje narkotika za dalju prodaju. Na tavanu kuće pronađeno je oko 600 grama marihuane zapakovane u tri paketa, kao i vagica za precizno merenje. U ovoj akciji uhapšen je i I. J. (33), koji je zajedno sa S. K. u kući u jednoj ulici, radi dalje prodaje, takođe proizvodio marihuanu. Pretresom kuće, policija je pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane, 17 stabljika ove biljke i oko 750 grama osušene marihuane namenjene za dalju prodaju - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Printskin: MUP Srbije Printskin: MUP Srbije

LUKSUZNI MOBILNI TELEFON KUPILI LAŽNIM EVRIMA: "Pali" falsifikatori u Nišu

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivične delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA