SUTRA U SRBIJI PROLEĆNI DAN: Sledeće nedelje sledi pravo IZNENAĐENJE - SNEG

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije uz umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 3 C, najviša dnevna oko 14 C

  • 1

Sutra će u Srbiji u većem delu dana biti pretežno sunčano i malo toplije uz slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći na jugu Banata i u Podunavlju dostizati i udare olujne jačine.

Gorelo nebo nad Beogradom (FOTO)

U Timočkoj Krajini umereno oblačno i malo hladnije. Jutarnja temperatura od -5 do 3 C, najviša dnevna od 7 do 14 C.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije uz umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 3 C, najviša dnevna oko 14 C.

U ponedeljak i utorak umereno oblačno, toplo i veći deo dana suvo uz umeren i jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Samo je tokom noći ponedeljak na utorak i u utorak ujutru uz više oblačnosti ponegde moguća slaba kiša.

U sredu oblačno sa kišom i vetrovito, na visokim planinama uveče i sa snegom. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno i sa udarima olujne jačine.

U četvrtak vetrovito i hladnije, ujutru i pre podne oblačno, još ponegde sa kišom i snegom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Od petka pretežno oblačno i malo toplije, mestimično sa kišom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA