Modelsica, Marijan i Karići u poslaničkim klupama

U novom sazivu Skupštine Srbije biće nekadašnja članica grupe "Models", maneken Ivan Bauer, Marijan Rističević, ali i Milanka i Dragomir Karić

  • 2

U novom sazivu Skupštine Srbije među poslanicima, između ostalih, biće Nevena Adžemović, Marijan Rističević, ali i Milanka i Dragomir Karić.

Nevena Adžemović je nekadašnja članica grupe "Models", dens sastava iz 90-ih godina poznatog po provokativnim nastupima i spotovima u kojima devojke graju polugole. Adžemovićeva, inače član Nove Srbije, zauzima 75. mesto na listi koalicije okupljene oko SNS-a. Iako naprednjacima sleduje 73 mesta u parlamentu, izvesno je da u Skupštinu neće ući svi sa spiska, tako da je nekadašnjoj modelsici mandat zagarantovan.

Milanka Karić je zauzela 9. mesto na listi SNS-a, a njen dever Dragomir je na 37. mestu, tako da oboje ulaze u Skupštinu.

- I Milanka i Dragomir Karić sigurno će biti poslanici - poručili su u ovoj stranci.

Marijan Rističević, zemljoradnik i političar, poznat i po učešću u rijaliti-šou "Farma", je na listi koalicije SNS-NS-PSS-PS broj 22.

U skupštinskoj klupi će sedeti i ćerka Vladana Batića, Olgica, koja je na 50. mestu na listi DS-a.

- Iako sam politički početnik, nemam nikakvu tremu od ulaska u Skupštinu. Podržavam sve ideje oko kojih se ova koalicija okupila - navela je Batićeva koja je lider DHSS-a.

Na listi DSS-a, kojoj sleduje 21 poslaničko mesto, jesu i nekadašnja ambasadorka u Rimu Sanda Rašković Ivić, 6. na spisku, kao i reditelj Siniša Kovačević, koji je pod brojem 11.

- Rašković Ivićeva ulazi sigurno u Skupštinu, a za Kovačevića još nije sigurno - kaže izvor iz DSS-a.

U skupštinske klupe će i Ranka Savić, predsednica ASNS-a, i Miljenko Dereta, kao kandidati Preokreta. Izvor iz Preokreta kaže da je još neizvesno da li će u Skupštinu ući i Zaharije Trnavčević.

Ivan Bauer, maneken, je na listi koalicije okupljene oko DS-a. Demokrate su raspodelom dobile 67 poslaničkih mesta, ali kako mnogo njih s vrha liste neće ući u Skupštinu, Baueru, koji je na 83. mestu, može da očekuje mandat.

- Ako bude tako, mogu samo da se osećam počastvovano. Velika je čast biti član Narodne skupštine, iako je u poslednjih 20 godina bilo i onih kojima tu nije mesto - rekao je on.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dux

    10. maj 2012 | 02:53

    fale maja nikolic,milos bojanic i kemis iz SNS i farma moze da pocne

  • Nevena Đukić

    9. maj 2012 | 13:06

    sad će oni svi da se utrkuju ko će da bude ministar kultureeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA