U avionu SRPSKOG pilota Vladimira bila BOMBA, svi putnici terbalo da budu MRTVI

Stručnjak za bezbednost aviosaobraćaja Ksavijer Titelman je ranije, takođe, rekao da je uporedio snimke eksplozije sa fotografijama prethodnih eksplozija i da sve liči na eksploziju bombe

  • 4

Eksplozija bombe bila je razlog što je putnički avion avioprevoznika "Dalo erlajns" u utorak morao da prinudno sleti u Mogadiš, izjavio je danas somalijski ministar saobraćaja i avijacije, Ali Ahmed Džamak.

OBEĆAO POKOJNOM BRATU DA ĆE BITI HEROJ! Ovo je životna priča srpskog pilota Vladimira koja je zapalila Srbiju (FOTO)

Prema njegovim rečima, potvrđeno je da je došlo do eksplozije bombe u avionu i da je postojala namera da svi u avioni budu ubijeni, preneo je Rojters.

Stručnjaci avijacije i srpski pilot koji je uspešno prizemljio letelicu posle incidenta, izjavilu su još u sredu da je eksploziju u avionu somalskog avioprevoznika "Dalo erlajns" najverovatnije izazvala bomba.

SRPSKI PILOT VLADIMIR JE HEROJ UNIVERZUMA: Učinio NEMOGUĆE i spasio 74 putnika SIGURNE SMRTI!

Srpski pilot Vladimir Vodopivec (64) kazao je tada za "Blic" da misli da je u pitanju bila eksplozivna naprava i da je prijatelju rekao da je mislio da je to bila bomba.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stručnjak za bezbednost aviosaobraćaja Ksavijer Titelman je ranije, takođe, rekao da je uporedio snimke eksplozije sa fotografijama prethodnih eksplozija i da sve liči na eksploziju bombe, preneo je AFP.

(VIDEO) MOJ VLADIMIR JE MOJ PONOS: Ispovest majke srpskog pilota i heroja kojeg slavi ceo svet!

Somalijski zvaničnici su saopštili da je jedan muškarac poginuo u eksploziji u avionu, koji je zbog tog incidenta morao da se vrati za somalijsku prestonicu Mogadiš i prinudno da sleti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    7. februar 2016 | 01:35

    Само да питам да ли је путник што је погинуо муслиманске вере? Хвала.

  • Ivan

    7. februar 2016 | 08:46

    Nije srpski, vec hrvatski pilot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA