FILMSKO-KRIMINALNI OBRAČUN KOD ŠAPCA: Upucao ga iz kola s rotacijom!

Muškarac, kog je u nogu ranila nepoznata osoba sa fantomkom iz automobila sa rotacijom, uspela je da pozove policiju i Hitnu pomoć

  • 14

U pucnjavi kod sela Prnjavor, u blizini Šapca, pod nesvakidasnjim okolnostima ranjen je čovek sa krivičnim dosijeom. U njega je, kako saznajemo, nekoliko metaka iz pištolja ispalio muškarac koji je imao fantomku.

RAFAL U RESTORANU: Uhapšen saučesnik u ubistvu koje je potreslo Šabac

Naime, prema rečima upucanog čoveka, on je uredno vozio automobil kada ga je u jednom trenutku sustigao, i zaustavio automobil sa rotacijom.

Navodno, iz tog civilnog auta sa rotacijom izašao je muškarac sa fantomkom na glavi i ispalio nekoliko metaka iz pistolja. Napadač je odmah seo u automobil i pobegao.

UHAPŠEN FANTOM IZ PROKUPLJA: Napadao prodavačice, krao pazare u prodavnicama!

Žrtva je ranjena u nogu i uspela je da pozove policiju i Hitnu pomoć. Transportovan je u bolnicu i nije životno ugrožen.

Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja i traga se za osobom koja je pucala.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. februar 2016 | 01:37

    Dokle vise taj Sabac, postoji li tamo neko odgovoran za bezbednost tog grada i gradjana Sapca? Ministre, zasto ne resite ovakve propuste?

  • Sapcanin

    7. februar 2016 | 08:28

    Odavno se vec zna da je Sabac grad kriminala i da su mnogi poslovi iz Beograda preneti u ovaj grad-automafije gde svi kradeni automobili na kraju zavrse.Ili se nego zaista plasi da stane tome na kraj ili sto je realnije i preciznije zaradu dele kao prava braca...

  • Milic

    7. februar 2016 | 09:31

    Upucan a ima veliki dosije pa mozda zasluzio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA