FILMSKO HAPŠENJE KOD SJENICE: Uhvaćen čovek koji je PUCAO NA IZETA AJDINOVIĆA!

- U subotu uveče se pojavio u selu Draževiće i brzom akcijom je priveden. Prilikom hapšenja nije pružao otpor i odmah je prebačen u Okružni zatvor - kažu u MUP

  • 4

Novopazarac Elvedin Bibić (27), koji je prošlog ponedeljka pucao i ranio Izeta Ajdinovića (45), uhapšen je kasno sinoć u selu Draževiće koje pripada teritoriji Opštine Sjenica, javlja Alo!

- Iako smo znali da ima rođake u Draževiću, policija je poslednjih dana vršila nadzor u tom selu. U subotu veče se pojavio i brzom akcijom je priveden. Prilikom hapšenja nije pružao otpor i odmah je prebačen u Okružni zatvor – rekli su u novopazarskoj policiji. Bibiću je određen pritvor od 3o dana.

Inače, Bibić je u subotu najavio na Fejsbuku da će se predati pravosudnim organima, jer je, kako je naveo, to njegova građanska dužnost. On se na toj društvenoj mreži zahvalio prijateljima na podršci i medijima zbog toga što su preneli njegov prethodni status u kojem je napisao da nije kriminalac.

- Odlučio sam da se predam jer smatram da je to moja građanska dužnost da se pojavim na sudu i objasnim da sam se to jutro u banji našao slučajno i da ništa nije bilo planirano – napisao je Bibić.

Foto: eumostwanted.eu Foto: eumostwanted.eu

Bibić je prošlog ponedeljka ispalio tri hica u Izeta Ajdinovića dok je ležao u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj banji.

Ajdinović se na listi najtraženijih kriminalaca u Evropi nalazi zbog kidnapovanja i uzimanja talaca, ucene, i organizovane pljačke, ali Srbija nije članica Evropske unije, pa naša policija nije u obavezi da ga uhapsi.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    7. februar 2016 | 12:17

    Ma tako je, sto bi nasa drzava njega hapsila! Nasa drzava hapsi ko nema kartu u busu, babe sto prodaju nesto da se prehrane, ljide sto nemaju da plate struju.... Uf

  • polat

    7. februar 2016 | 12:36

    Bibic je zrtva visestrukog ubice i pljackasa Ajdinovica za kojim Evropa traga vec duze vrijeme i kako je moguce da Novopazarska policija nije znala da se takav monstrum rehabilituje u N.Pazarskoj banji udaljenoj dva tri km od Pazara a ovog sto je pucao u njega pronadjose cak u Drazevice?Pa dokle ce policija da stiti ubice i pljackase u ovoj zemlji,tuzno...

  • hercegov grad

    7. februar 2016 | 12:54

    Ali je u obavezi da uhapsi Babica! Svasta, ubica mirno seta i banja se, a mi nismo u obavezi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA