BANDIDOSI MI TRAŽE 200.000 EVRA ILI ĆE UBITI MENE I MOJE DETE! Jeziv krik Srbina kome preti OZLOGLAŠENA MOTO-BANDA

- Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: "Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!" Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 - kaže S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, koji tvrdi da ga godinama progone "Bandidosi"

  • 36

S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, tvrdi da ga godinama progone "Bandidosi", članovi međunarodne kriminalne grupe motociklista, kao i da njegovoj porodici i njemu prete smrću i traže mu reket od 200.000 evra!

BAJKERSKI MASAKR: Pogledajte krvavi obračun najozloglašenijih bandi (VIDEO)

- Rođen sam u Švedskoj, gde sam i odrastao. Tamo sam otvorio restoran, a onda je drugi čovek u hijerarhiji "Bandidosa" ušao u klub i od mene pokušao da uzme novac, ali sam odbio da mu dam - kaže za "Kurir" S. N.

Tukao je ćerku (9) svaki dan, a onda su se pred vratima pojavili BAJKERI! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, kada je "postalo ozbiljno" odlučio je da se preseli u Srbiju i da proda restoran, što je i uradio.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- "Bandidosi" nisu znali da sam u Srbiji, a onda sam u januaru 2013. godine sa šetomesečnim detetom u rukama slučajno naleteo na čoveka koji mi je pretio u Švedskoj, bio je u društvu sa nekadašnjim vođom te bajkerske organizacije u Srbiji. Izvadio je pištolj  i uperio ga u mene. Odmah sam slučaj prijavio policiji, ali mi pretnje stižu i danas - kaže on.

Foto: YouTube / he Gang Files Foto: YouTube / he Gang Files

S. N. tvrdi da živi u strahu, da je nekoliko puta završio u bolnici zbog visokog pritiska, a najviše se brine za trogodišnjeg sina, tek rođene bebe i supruge.

- Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: "Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!" Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    8. februar 2016 | 08:45

    Za te pare sto das uzmes i platis da njih zvekne i izmaltretira neko!!!Iz principa!

  • Чика Срба

    8. februar 2016 | 09:11

    То нису бајкери,то је олош

  • Re.Sr

    8. februar 2016 | 08:43

    Uma tu jos nesto u pozadini,cim su te nasli i u srbiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA