• 36

BANDIDOSI MI TRAŽE 200.000 EVRA ILI ĆE UBITI MENE I MOJE DETE! Jeziv krik Srbina kome preti OZLOGLAŠENA MOTO-BANDA

- Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: "Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!" Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 - kaže S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, koji tvrdi da ga godinama progone "Bandidosi"

  • 36

S. N. (38), državljanin Srbije i Švedske, tvrdi da ga godinama progone "Bandidosi", članovi međunarodne kriminalne grupe motociklista, kao i da njegovoj porodici i njemu prete smrću i traže mu reket od 200.000 evra!

BAJKERSKI MASAKR: Pogledajte krvavi obračun najozloglašenijih bandi (VIDEO)

- Rođen sam u Švedskoj, gde sam i odrastao. Tamo sam otvorio restoran, a onda je drugi čovek u hijerarhiji "Bandidosa" ušao u klub i od mene pokušao da uzme novac, ali sam odbio da mu dam - kaže za "Kurir" S. N.

Tukao je ćerku (9) svaki dan, a onda su se pred vratima pojavili BAJKERI! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, kada je "postalo ozbiljno" odlučio je da se preseli u Srbiju i da proda restoran, što je i uradio.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- "Bandidosi" nisu znali da sam u Srbiji, a onda sam u januaru 2013. godine sa šetomesečnim detetom u rukama slučajno naleteo na čoveka koji mi je pretio u Švedskoj, bio je u društvu sa nekadašnjim vođom te bajkerske organizacije u Srbiji. Izvadio je pištolj  i uperio ga u mene. Odmah sam slučaj prijavio policiji, ali mi pretnje stižu i danas - kaže on.

Foto: YouTube / he Gang Files

Foto: YouTube / he Gang Files

S. N. tvrdi da živi u strahu, da je nekoliko puta završio u bolnici zbog visokog pritiska, a najviše se brine za trogodišnjeg sina, tek rođene bebe i supruge.

- Iz principa im nikada nisam dao ni dinara. Bajkeri me često zovu i šalju poruke: "Plati ili ćemo ubiti i tebe i tvoju porodicu!" Prvo su mi tražili 100.000 evra, a sada 200.000 - kaže on.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sudija

    Jbg druze... Sto si imao restoran? I sto si sad pobegao ovamo da se zalis? Ja nemam nista,i niko me ne trazi....

  • Бајкер

    Све је то мој до мога.У србији на први помен нас називају наркоманима и криминалцима.Ми дајемо крв,скупљамо новац на скуповима за болесну децу,за операције,таман народ крене да нас доживљава другачије а онда се пар ликова сети да им родитељи купе моторе,доведу олош са запада,тако да сад ушивају панцире испод прслука.Јад и беда браћо Срби.Поздрав од наркомана.

  • miks

    malo ti hoces suknuti ko i kristjan krimos.ti si sa njima radio posao ili si pozajmljivao pare ili nesto radio i sad oni traze svoje.bas tebe da traze samo im ostao duzan i kad si vidio da ne mozes sa njima i oni te potrazili zato sto si im duzan.vrati pare i miruj.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima