Policajac ubio studenta, a sada od njegove porodice traži 10 miliona dolara. Razlog će vas iznervirati!

- Prvo ih upucate, onda ih tužite - rekao je advokat porodice nastradalog dečka

  • 3

Policajac belac Robert Rialmo iz Čikaga je ubio prošlog decembra tinejdžera Afroamerikanca. Međutim, ovaj slučaj je dobio velike razmere kada je policajac odlučio da tuži porodicu nastradalog momka.

POLICAJAC "SLUČAJNO" UBIO DEVOJČICU (12): Pucao je u njenog oca, a ona je nastradala!

On je podneo tužbu protiv porodice, u iznosu od deset miliona dolara zbog "trauma i emotivnog stresa".

Kvintoni Legriera je šest puta upucan, a u pucnjavi je poginuo i njegov sused. Navodno, nesrećni momak je zamahnuo palicom za bejzbol na njega, iako advokati tinejdžera tvrde da su bili na udaljenosti od šest metara.

Advokat odbrane policajca kaže da je događaj važan u atmosferi osuđivanja policajaca da se pošalje poruka da policajci „nisu meta za napade“ i da „oni trpe štetu kao i svi drugi“.

Otac tinejdžera kaže da njegov sin nije bio naoružan i da nije bio pretnja, dok njegov advokat tvrdi da je tužba „novi nivo pada čak i za policiju Čikaga“.

- Prvo ih upucate, onda ih tužite - rekao je advokat Besilios Fotris.

Policajac tvrdi da je odgovorio na poziv o nasilju u porodici nakon čega je student sišao niz stepenice i zaleteo se na njega držeći u rukama palicu. On tvrdi da je vikao na njega da se udalji i baci palicu, nakon čega je pucao.

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA