OLUJA UNIŠTILA LUKSUZNI BROD: Putnici se molili Bogu da prežive, snimci su stravični (VIDEO)

- Gladan i umoran tražim od vas da se molite za nas večeras. Nikad mi kopno nije ovoliko nedostajalo. Voleo bih da sam naučio da plivam - napisao je jedan od putnika na Tviteru

  • 2

Kruzer "Himna moru" koji je bio na putu od Nju Džerzija do Kariba, zahvatila je strašna oluja usred Atlantskog okeana. Brod je isplovio u subotu, ali je posle 24 sata "uplovio" u oluju sa vetrovima brzine od 240 km/h i talasima visokim desetak metara.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VISIO JE NA IVICI I ODBIJAO POMOĆ: Brazilac JEZIVO izgubio život kada je pao s kruzera u okean

- Bože, pomozi nam - zapomagali su putnici koji su krenuli karipskim brodom na sedmodnevnopraznično putovanje.

Putnici su platili veliku cenu kako bi bili na ovom luksuznom brodu i nisu očekivali ovakvo nevreme.

Inače, brod može da primi oko 4.905 putnika, a tog dana je izgledao kao igračka kada ga je more nekontrolisano bacalo.

- Znali smo da nas čeka oluja, ali prognoze su bile puno bolje od onog što smo doživeli. More je divljalo, vetar je bio strašno jak. Za svaki slučaj, kapetan je zamolio goste da ostanu u svojim kabinama dok se vremenske prilike ne poprave. U ovom trenutku nismo zabiležili povrede putnika. S druge strane, brod je malo oštećen, ali ništa ozbiljno što bi ugrozilo nastavak našeg putovanja - stoji u izveštaju "Rojal Karibeana".

Na internetu su se pojavili snimci i fotografije sa ovog stravičnog putovanja, koje su postavljali turisti. Na njima se može videti razbijen nameštaj i haos koji je napravila ova oluja na brodu.

- Gladan i umoran tražim od vas da se molite za nas večeras. Nikad mi kopno nije ovoliko nedostajalo. Voleo bih da sam naučio da plivam - napisao je na Tviteru Džejkob Ibrag.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor:thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • King ♔

    9. februar 2016 | 16:08

    Ma vazno je da si ti stigao da pišeš na Twitteru!

  • Popaj

    9. februar 2016 | 20:06

    Na tom podruciju takve oluje su obicajna stvar, i kapetan je vrlo dobro znao na sta ce naici,tako da su mogli napraviti pauzu da se sve to smiri pa onda nastaviti dalje. Inace ja sam prezivio 16 metara talase a ovih 10 metara bih pojeo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA