DOŠLO MI JE DA NEKOGA ZAKOLJEM: Detalji jezivog napada u Hitnoj pomoći u Šapcu

Pacijent je ušao u ordinaciju, izvadio nož i nasrnuo na medicinskoh tehničara, a nakon što je savladan kazao je: "Došlo mi je da nekog moram da zakoljem“

  • 21

Psihijatrijski bolesnik M. M. (44), koji je jutros oko četiri sata, nožem napao medicinskog tehničara Hitne pomoći šabačkog Doma zdravlja Borisava Gladovića, po dolasku u Dom zdravlja rekao je da mu je došlo da nekoga zakolje, piše Blic.

UŽAS U HITNOJ POMOĆI: Psihijatrijski bolesnik nožem napao medicinskog tehničara!

Gladović se, posle žestoke borbe sa napadačem i zahvaljujući iznenadnom ulasku drugog pacijenta, uspeo da se odbrani a odmah posle toga pozvana je policija

- Sreća u nesreći je što je Borisav snažan momak, a da je tu, umesto što je otišla na teren, bila medicinska sestra, ko zna kako bi se to završilo. Pacijent je ušao u ordinaciju, izvadio nož i nasrnuo na Borisava, a nakon borbe izjavio je: "Došlo mi je da nekog moram da zakoljem“... Strašno, šta se ovo kod nas dešava – kaže sagovornik iz Doma zdravlja.

UŽAS U ŠAPCU: Pacijent ubio medicinsku sestru

Povodom ovog incidenta, Dom zdravlja izdao je izdao saopštenje u kom je oštro osudio najnoviji slučaja nasilja u ovoj ustanovi:

Dom zdravlja Šabac oštro osuđuje svako nasilje, podsećajući da je naša koleginica na radnom mestu ubijena pre nepunih mesec dana, a taksista Čedomir Popović na svom pre samo dva dana. Apelujemo na sve da zaštite zdravstvene radnike i sve ljude koji posvećeno i profesionalno obavljaju svoj posao. Nedopustiva je ovakva eskalacija nasilja kojoj smo svedoci poslednjih nedelja - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeдaн oд Cpбa

    9. februar 2016 | 17:25

    A kad mu sledeći put dodje,na koga će onda napasti?Dete u parkiću? Takve treba staviti pod ključ doveka,kad već nema adekvatne zakonske sankcije...

  • Nesa

    9. februar 2016 | 17:37

    Sta takav covek radi na ulici? Ako je lecen u psihijatrijsloj ustanovi zasto je pusten? I skoro je zdrastvena radnica zaklana takodje od psihicki obolelog lica, sta rade ti doktori u Lazi, jer su pokupovali diplome kad ovakve bolesnike pustaju na slobodu, i sto je najgore niko od njih nikad ne odgovara jer kako kazu " u trenutku pregleda pacijent je bio zdrav i normalan", zar je moguce da cim izadje odlepi i poludi i dobije zelju da ubije nekog.

  • KRSTAS

    9. februar 2016 | 18:03

    Puna zemlja ludaka, a ni jedna institucija ne radi svoj posao...i ovog ce proglasiti neutacunljuvim i nikom nista...Onda se cudimo silovanjima, ubistvima...Zato nam i jeste ovako, jer je ovde cast biti neuracunljiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA