LDP: Ne možemo da budemo deo bilo kakve vlasti

U ovom trenutku neodgovorna je svaka polemika o formiranju vlade na kojoj insistiraju koalicioni partneri DS-a, kažu u LDP-u

  • 1

Liberalno-demokratska partija saopštila je danas da u budućoj vladi može da učestvuje samo ukoliko će u njoj imati razumevanje za posao koji Srbija treba da obavi.

- Smatramo da smo obavezni da uradimo sve poslove o kojima smo jedini tokom kampanje otvoreno govorili, a koji se moraju uraditi kako bi Srbija bila normalna zemlja. Možemo da budemo samo u vladi koja će imati razumevanje za takvu vrstu posla i zato ne možemo da budemo deo bilo koje vladajuće koalicije ukoliko je njen cilj traganje za kakvom-takvom parlamentarnom većinom - piše u saopštenju.

LDP smatra da je u ovom trenutku neodgovorna svaka polemika o formiranju vlade, na kojoj insistiraju koalicioni partneri DS-a, jer se tako samo povećava konfuzija u zemlji.  Iz te stranke poručuju da je jasno da će vlada biti formirana nakon drugog kruga izbora i da će zbog toga o tome tada govoriti.

Tokom dana DS i SPS su napravile dogovor o formiranju vlade, ali da li će deo nje biti i LDP ostaje da se vidi, s obzirom na to da je lider socijalista Ivica Dačić već nekoliko puta izjavljivao da je protiv te mogućnosti, a sličnu stvar danas je ponovio i Dragan Marković Palma.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    9. maj 2012 | 23:22

    ulozi lovu iz kombinacije sa ,,zeminskim klanom,, pa unapredi zivot onima koji su siromasni,cime ces mozda dobiti oprost za svoje ,,prljave ruke,,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA