U PAKLENOM CARSTVU JEFTINE PROSTITUCIJE U SRBIJI: Ovde se za seks PLAĆA VEČEROM!

Kakva roba, takva i cena, pa iako je zvanična tarifa deset evra za "klasičnu obradu", kako kažu stanovnici ovog kraja, sve je stvar dogovora i tražnje

  • 9

Posrnuće niške privrede odrazilo se i na "poslovanje“ prijateljica noći koje su listom izmestile poslovanje iz grada, a mušterije potražile na odmorištu za kamione u selu Prosek. Ovo mesto na Koridoru 10 poznato je po velikom broju kafana gde se zaustavljaju kamiondžije koje voze robu sa Istoka na Zapad i obrnuto. Oni, koji su osim toplog obroka, željni i seksa na brzaka nemaju razloga za brigu, jer nekoliko "dama“ svakodnevno "ordinira“ na ovom mestu.

ORALNI SEKS U ŠUMADIJI SAMO 500 DINARA: Nećete verovati koliko košta kompletna usluga!

Doduše, izbor nije baš neki, u šta se uverio i novinar Telegrafa, jer su skoro sve dobrano pregazile najbolje godine. Kakva roba, takva i cena, pa iako je zvanična tarifa deset evra za "klasičnu obradu", kako kažu stanovnici ovog kraja, sve je stvar dogovora i tražnje.

KO BUDE PLATIO PROSTITUTKU IDE 60 DANA U ZATVOR! Srpski ZAKON predviđa jezive kazne za NELEGALNI SEKS

- Ma, kad nemaju posla pristaju i za večeru u kafani. Ne ide im posao, žale se na mušterije. Kažu, dogovore se za jednu cenu, a kad završe dobiju koliko im daju. Neki im ne daju ništa. Uglavnom su u pitanju žene u godinama, ne mogu mnogo da biraju – kaže jedan stanovnik ovog sela.

Foto-montaža: Profimedia Foto-montaža: Profimedia

Da je Niš nezahvalna sredina za najstariji zanat potvrđuju i dobri poznavaoci prilika u ovom poslu.

- Do pre dvadesetak godina isključivo su se okupljale u blizini Železničke stanice, a uslugu su pružale u obližnjoj kafani. Kako se proredio železnički saobraćaj, tako ih je tamo bilo sve manje. Jedno vreme su ordinirale po kućama, obično bi našle neku staricu koja bi im izdavala sobe gde su dovodile mušterije. Međutim, kako su Nišlije ostajale bez posla, tako je i njima opadao promet. Njihove mlade naslednice nisu ni pokušavale da u Nišu naprave biznis. Otišle su u Beograd da budu "manekenke“. Ovde je ostalo ono što nema kud i eto spale su na kamiondžije – kaže naš sagovornik.

MA KOJIH 200 EVRA, ONE "RADE" ZA 50 PO SATU! Ovo je prava istina o srpskim prostitutkama!

Da je prostitucija u opadanju svedoče i zvanični policijski podaci jer poslednjih godina skoro da nije bilo krivičnih prijava u vezi sa ovim delima. Zakon doduše kao krivično delo predviđa samo posredovanje u prostituciji, dok se pružanje seksualnih usluga za novac smatra prekršajem. Drastičniji slučaj ovog dela bilo je hapšenje jednog Nišlije koji je pre dve godine podvodio rođenu ženu sa kojom ima troje dece za iznos od hiljadu dinara do 50 evra.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Metla ali brezova...

    10. februar 2016 | 22:25

    Zamisli dokle smo došli kad ova branšna propada... :-D

  • eskobar

    10. februar 2016 | 22:41

    Dno dna,ako prostitucija propada...narode drzite se,ne da tonemo...propadamo.

  • Duki st.

    10. februar 2016 | 22:02

    Zbog vremenskog limita u pisanju komentara. Žurim pa pravim greške u tipkanju. Izvinjavam se. Redakciju molim da još jednom razmotri ovaj problem. Nije nerešiv. Bolje je limitirati recimo na 500. Znakova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA