DECA U VRTIĆU TRAŽE MRTVOG MATIJU (2) DA SE IGRAJU! Najtužnija priča u Srbiji o dečaku koji je preminuo u snu

Obdukcija tela dečaka radi se na VMA, a šta je uzrokovalo smrt nesrećnog mališana znaće se najviše za deset dana

  • 3

Sin me pita gde je Matija M. (2) da se igraju. Tragedija, ovim rečima kroz suze govori prvi komšija dovogodišnjeg dečaka koji je preminuo u vrtiću "Dečiji lug" u Malom Mokrom Lugu. Obdukcija tela dečaka radi se na VMA, a šta je uzrokovalo smrt nesrećnog mališana znaće se najviše za deset dana!

DEČAK (2) PREMINUO U VRTIĆU: Legao i više se nije probudio, vaspitačica pokušala da ga oživi!

Kako prenosi "Blic" ulaz u vrtić juče je bio strogo zabranjen nepoznatima, a čini se da je utihnula i dečija graja.

DECA U VRTIĆU SU JAUKALA NAD MRTVIM DEČAKOM (2)! Jezivi detalji tragedije koja je potresla celu Srbiju

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

- Toliko smo dobri sa tom porodicom da smo jednog dana išli mi po našeg i njihovog sina, a drugog dana su oni decu dovodili iz vrtića. Sin nas stalno pita za Matiju, a mi ne znamo šta da mu kažemo. Svi plaču i vaspitačice i doktorke u Tiršovoj i komšiluk. Vaspitačice su divne žene, učinile su što su mogle - kaže za ovaj list otac Matijinog najboljeg drugara.

- Dečak se celo popodne normalno ponašao i nije se žalio ni na šta, niti ga je šta bolelo, nije bio ni neraspoložen. Legao je da spava, ali kada su se sva deca probudila on se nije pomerao. U sobi sa decom nalazile su se dve medicinske sestre i vaspitačica, koje su pokušale da mu daju veštačko disanje, ali bez uspeha. Odmah smo pozvali roditelje, Hitnu pomoć i policiju – kaže direktor PU "Zvezdara" Snežana Petrović i dodaje da prema njenim saznanjima dečak nije imao hroničnih obolenja, kao i da je majka deteta zaposlena u toj ustanovi.

– Zajedno smo otišle u Tiršovu, gde su prevezli dete. Bila sam sa roditeljima kada su im saopštili da je dete preminulo. To je strašno, ne mogu da verujem kakva se tragedija dogodila – priča ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanka

    12. februar 2016 | 10:01

    Suze u ocima ,misli razbacane,tuga u dusi ,andeli nebeski nek su sa tobom andele maleni ,duboko suosjecanje sa roditeljima ,i sa svima zajedno koji osjecaju tugu , bol ,i iz duse jauk

  • Ljilja

    14. februar 2016 | 09:00

    Saucesce porodici ! ovo je tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA