BRUTALAN NAPAD U RESTORANU U OHAJU: Mačetom nasrnuo na goste, četvoro povređeno

- Gosti restorana su bacali stolice na njega, pokušavajući da ga smire. Međutim, sve je bilo bezuspešno - rekao je jedan gost

  • 5

Muškarac iz Ohaja mačetom je napao ljude u lokalnom restoranu zbog čega je policija morala da reaguje. Naime, organi reda su prvo pokušali da mu skrenu pažnju da se smiri, ali kada su videli da on ne sluša njihovo naređenje, oni su ga ubili! 

HOROR U TRŽNOM CENTRU: Muškarac vitlao mačetom, ljudi bežali u panici! (VIDEO)

U svom napadu, muškarac je povredio četvoro ljudi. Žrtve se trenutno nalaze u bolnici i doktori očekuju da će se za nekoliko dana oporaviti.

- Gosti restorana su bacali stolice na njega, pokušavajući da ga smire. Međutim, sve je bilo bezuspešno - rekao je jedan gost.

Ubrzo nakon svog napada, muškarac je pobegao iz restorana, zbog čega je policija morala da ga juri. Stigli su ga posle nekoliko kilometara, a kada je on izvadio mačetu i krenuo na policajce, oni su morali da zapucaju.

(Telegraf.rs / Izvor: abcnews.go.com / Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    12. februar 2016 | 09:44

    Amerikanci su bolesna nacija odrasla i ogrezla na oružju i ubistvima. Na drugoj vesti čitam kako njihov ambasador u intervjuu tvrdi kako jačaju vojnu prisutnost u Evropi. Pa zar ćemo mirno sedeti i ćuteći posmatrati kako nam šalju svoje ubice i monstrume da vršljaju po našem tlu, isti ovakvi luđaci kao ovaj luđak iz Ohaja?

  • Momo

    12. februar 2016 | 09:28

    Ovi USA policajci jos nikoga nisu ranili pa uhapsili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA