UBIJENE DVE DEVOJČICE: Krvavi obračun u srednjoj školi u Arizoni! (FOTO) (VIDEO)

Policija je na telima pronašla po jedan metak, ali odbijaju da potvrde da li je reč o ubistvu i samoubistvu

  • 9

Dve petnaestogodišnjakinje ubijene su u srednjoj školi u Glendejlu u Arizoni. Policija je na telima pronašla po jedan metak, ali za sada odbijaju da potvrde da li je reč o ubistvu i samoubistvu. U blizini tela pronađen je i pištolj. Obe devojčice su proglašene mrtvima na licu mesta.

MASOVNO UBISTVO U ŠKOLI: Nastavnik ubio šestoro, ranio dvoje!

Mediji su ranije preneli da su dve ženske osobe povređene, a jedna ubijena. Prema još nepotvrđenim informacijama, do puškaranja je došlo u školskoj kafeteriji, posle žestoke svađe. Svedoci su primetili da su jedna kola Hitne pomoći napustila mesto incidenta.

Policijske snage nalaze se na mestu nesreće. Učenici su od policije dobili uputstva da ostanu u učionicama, ali i da ne koriste mobilne telefone.

 

Policija je kod lokalnog "Volmarta" okupila sve roditelje koji su došli na lice mesta, ogorčeni jer ne znaju šta im je sa decom.

Lokalni mediji prenose da je situacija relativno mirna, da je u pitanju izolovan incident i da policija ne traži osumnjičenog.

Srednju školu "Indipendens" inače pohađa oko 2.000 učenika.

(Telegraf.rs / Izvor: Rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA