DEČAK (13) ISTRČAO PRED VOZILO GRADSKE ČISTOĆE: Njegov otac fizički napao vozača, reagovala policija (FOTO)

Vozač je izjavio da je polako vozio i da je dečak iznenada istrčao iz obližnjeg dvorišta

  • 5

U saobraćajnoj nesreći u Donjoj Lošinjskoj ulici u Malom Mokrom Lugu povređen je dečak (13).

DEČAKA UDARIO KAMION GRADSKE ČISTOĆE: Još jedna nesreća u Malom Mokrom Lugu

Njega je na kolovozu udarilo vozilo JKP Gradska Čistoća, koji je vozio Sofra Elvir (26). Dečak je prevezen u Urgentni centar, gde će biti utvrđen stepen povreda.

Pretpostavlja se, za sada, da su u pitanju lake telesne povrede. Vozač je izjavio da je polako vozio i da je dečak iznenada istrčao iz obližnjeg dvorišta.

Prema rečima vozača, njega je zatim fizički napao otac dečaka. Saobraćajna policija obavila je uviđaj, a zbog napada na vozača na mestu nesreće bili su i policajci Zvezdare.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U saobraćajnoj nesreći u glavnoj ulici u Surčinu povređen je dečak (11). Njega je u blizini centra naselja oborio automobil. Dečak je bio svestan i komunikativan i prevezen je u bolnicu, gde se utvrđuje stepen povreda.

Oba vozača iz dve saobraćajne nesreće nisu bili pod dejstvom alkohola.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iz Kraja

    13. februar 2016 | 22:27

    Zao mi je sto se ovo desilo, jer dete nije krivo sto mu nisu objasnili da je to ULICA. Licno znam da u toj uskoj ulici iz svakog dvorista izlecu direktno na ulicu, a preko dana igraju fudbal na sred ulice. Predlazem da sutra novinari sa kamerom prodju tamo i videcete sami. Ono je haos. Redom bi pohapsio te roditelje.

  • Vlada

    12. februar 2016 | 21:14

    E tako sam ja pre dve godine vozio suprugu u devetom mesecu i cerkicu od godinu ipo dana i devojcica je pretrcala ulicu izmedju dva vozila koja su meni isla u susret i naletela meni na haubu. Dala je izjavu kako je duvao vetar padala kisa i nije me videla od kose i kako je pretrcavala. E posle toga je uzela advokata i sve to negirala i rekla kako sam ja na nju naleteo i da nisu bila vozila. Pa kako su skripale gume pa kako ovo pa kako ono i sada je izgubila na sudu. Zalili su se opet i sada cekamo odgovor. A posle cu ja nju da tuzim za lazi i neistinu. I taj otac ako je dete istrcalo i ono krivo da bije vozaca

  • Igor valjevo

    12. februar 2016 | 23:41

    Ja bih oca deteta osudio prvo zbog napada na neduznog vozaca drugo sto dete nije naucio da prelazi ulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA