Komšije mu parkirale auto na drvo!

Rezignirani brzom vožjom svog suseda meštani jednog mesta u Engleskoj odlučili da mu podignu automobil na drvo

  • 0

Zbignju Filo, vlasnik automobila "ford eskort", kojim je voleo da juriša ulicama svog naselja u jednom mestu u Engleskoj, neprijatno se iznenadio kada je jednog jutra ugledao svoja kola parkirana na granama drveća, prenosi "Dejli Mejl".

Komšije kažu da im se smučilo da gledaju i da slušaju dvadesetčetvorogodišnjeg mladića kako jurca ulicama njihovog naselja, te da su to učinili zbog toga.

Ipak, meštani ne žele da otkriju ko je smestio kola na drvo, ali su priznali da su za te potrebe iskoristili kran jednog komšije kako bi izveli čitavu misiju pod okriljem noći.

- Ne sećam se da sam kola parkirao tamo! - rekao je Zbignju Filo kada je video gde se nalazi njegov automobil. I naravno, pozvao policiju.

Povodom ovog slučaja oglasila se i predstavnica policije Marta Pijerko kojoj je čitav slučaj prijavljen.

- Primili smo poziv od čoveka koji je rekao da mu je auto zaglavljen na drvetu i da su ga tamo stavile njegove komšije. Nakon što smo istražili slučaj rekli smo mu da skine kola sa drveta - rekla je ona.

- Ko god da je to uradio, svaka mu čast. Dečko je predstavljao opasnost po okolinu i mogao je nekoga da ubije - rekao je jedan od meštana.

Posramljeni Filo je obećao da više neće voziti ludo i brzo, kao i da je shvatio poruku. Ipak, rekao je i to da misli da su komšije malkice preterale.

(Biljana Tasić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA