Tadić: Bacaju blato na moje lice, a ono se sliva s njihovih lica već 20 godina!

Kriminalcima i lopovima oduzimali smo imovinu, a nisamo sarađivali s njima, nama kriminalci i lopovi nisu na listama, u našim žviotima smeštamo ih u zatvore, a ne sarađujemo s njima, poručio predsednički kandidat DS-a, i dodao da su tvrdnje o izbornoj krađi obično "podmetanje"

  • 0

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić poručio je danas je da su tvrdnje o izbornoj krađi obično "podmetanje" i dodao da će uprkos tome pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora

On je u Prokuplju poručio da njegovi politički protivnici pokušavaju da naprave preokret na ovim izborima bacajući mu blato na lice i pripisujući mu mane i greške koje su upravo njima svojstvene.

- Nikada u životu ništa nečestito nisam uradio i tražim da se to proveri. Moji protivnici bi hteli da naprave takozvani preokret na ovim izborim bacajući blato na moje lice, a blato se sliva sa njihovih lica već 20 godina - rekao je Tadić.

On je dodao da su njegovi politički protivnicima sami stavili "blato na svoje lice sopstvenim rečima, pretnjama, zlim delima i agresijom koju su izlivali na ulice Srbije".

Tadić je ponovio da nije sarađivao s kriminalcima i lopovima i da oni nisu na izbornoj listi koju on predvodi.

- Kriminalcima i lopovima oduzimali smo imovinu, a nisamo sarađivali s njima, nama kriminalci i lopovi nisu na listama, u našim životima smeštamo ih u zatvore, a ne sarađujemo s njima - zaključio je Tadić.

PODRŠKA OD PARTIJE EVROPSKIH SOCIJALISTA I POKRETA VETERANA

Partija evropskih socijalista (PES) podržala je Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora u Srbiji, jer je on "jedini kandidat koji može da vodi Srbiju u narednim godinama", saopštila je Demokratska stranka.

- Srbija je pod rukovodstvom Tadića napravila veliki napredak i obezbedila status kandidata za EU - kažu u PES-u.

Partija evropskih socijalista je grupacija koja okuplja socijalističke, socijaldemokratske i radničke partije u Evropskoj uniji.

Takođe, Pokret veterana Srbije pozvao je sve članove i simpatizere da u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja podrže predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

TADIĆ I VORLIKOVA OTVORILI BIOGASNU ELEKTRANU

Tadić i ambasadorka SAD-a u Srbiji Meri Vorlik otvorili su danas visokotehnološku biogasnu elektranu na farmi mlekare "Lazar" kod Blaca.

U pitanju je pogon za proizvodnju električne energije iz biomase, odnosno stajskog đubriva, koji je uz podršku ambasade SAD-a otvoren na farmi Milana Vidojevića u selu Donja Draguša kod Blaca. Taj pogon će već za nekoliko dana isporučivati električnu energiju Elektroprivredi Srbije.

- Ova mlekara nastavlja da napreduje i proširuje svoju proizvodnju, a zajedno s njom rašće i njeni snabdevači, kojih je u ovom trenutku 3.000 - rekla je Vorlikova.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA