HOROR U VRTIĆU: Dečica se ispolivala KIPUĆOM VODOM

Incident se dogodio u zagrebačkom vrtiću Vrbik

  • 3

Troje dece iz vrtića Vrbik u Zagrebu zadržana su u bolnici nakon što su se juče u vrtiću ispolivali kipućom vodom. Incident se dogodio dok su sa vaspitačicom vršili eksperiment i učili o agregatnim stanjima vode.

Devojčica (8) je u požaru izgubila celu porodicu i sada je čuva tetka. Želi da joj se zahvali na ovaj način!

- Prilikom učenja o agregatnim stanjima, vaspitačica je očito stavila kipuću vodu u bokal. Deca su bila radoznala, neko se malo više nagnuo i taj bokal se prolio pa su deca dobila opekotine - rekla je Crnković.

Lekari u Klinici za dečje bolesti u Zagrebu kažu da se radio o opekotinama prvog stepena i da očekuju da mališani budu dobro.

- Radi se o opekotinama ekstremiteta, a jedan dečak ima opekotine na stomaku. Deca bi u bolnici trebalo da ostanu sedam do deset dana - rekli su lekari dodajući da ne znaju da li će deci ostati ožiljci na telu ili ne.

Direktorka vrtića je rekla da je vaspitačica u šoku i da je veoma stresno sve podnela.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    17. februar 2016 | 12:51

    U vrticu uce o agregatnim stanjima!!!! Sacuvaj me Boze ludaka

  • Biljana

    17. februar 2016 | 12:41

    Desilo se. Nije lepo što se desilo, ali nezgode se dešavaju. Kraj priče. Deca će se, daće Bog, oporaviti, a malo više opreza u buduće od strane vaspitačice, nije na odmet. U svakom slučaju nije baš HOROR. Horor odnosno strava je kada neko u vrtiću zlostavlja dete ili kada deca jedna drugu maltertiraju a niko ne reaguje, ili kada na dete ne paze pa mu se nešto vrlo ozbiljno desi. E, to je horor.Ovo je bila samo nezgoda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA