DA SRCE PREPUKNE: Novinarka se rasplakala kada je čula želje ovog dečaka, a i vi ćete! (VIDEO)

Novinarka ga je u jednom trenutku pitala da li ima neku želju. On je na trenutak zastao, nije mogao da progovori jer su mu suze navirale na oči

  • 55

Mnogi od nas u životu teže za što boljim poslom i dovijaju se na razne načine kako bi zaradili što više novca. Na tom putu mnogo je nerviranja, odricanja i prepreka, a na kraju neki opet nisu zadovoljni. Problem je u tome što nas sitnice ne čine srećnim.

OVO SU SRCEPARAJUĆE NOVOGODIŠNJE ŽELJE MALIŠANA: "Od Deda Mraza želim da tata više ne povređuje mamu"

Da nije tako, primer je ovaj dečak iz Stupara u Bosni i Hercegovini.

Ekipa bosanske televizije "Hayat" zakucala je na vrata porodice Hačkić gde je pričala sa ovim mladim momkom po imenu Jasmin (16).

Novinarka ga je u jednom trenutku pitala da li ima neku želju. On je na trenutak zastao, nije mogao da progovori jer su mu suze navirale na oči.

Iskontorilsao se da ne zaplače i odgovorio:

- Mene vala ne zanima ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mleka svakog jutra, od bicikla nemam nikakvih koristi - rekao je Jasmin.

Kada je to čula, novinarka Amra Ibrahimović bukvalno je briznula u plač, a dečaku je čestitala zbog toga što ima tako zrelo razmišljanje.

- Današnji ljudi razmišljaju samo o kompjuterima i telefonima, a o životinjama ne razmišlja niko. Ja svoje životinje volim - dodao je dečak.

Novinarka mu je na kraju razgovora obećala da će od nje na poklon dobiti kozu.

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs/ Hayat TV BiH)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks_ au

    17. februar 2016 | 00:46

    Zao mi je ,od srca zelim da ti Bog pomogne.imam ideju svi u inistranstvo svi iz ex juge,da ma pravimo balakanski crveni krst i da pomognemo svijm ljudima koliko mozemo.svi nek daju makar 10 ili 20 dolara .pa to je pocetak da ovoji deci nesto ulazemo.izvini lose pisem ovde sam rodjen.

  • Gogi

    16. februar 2016 | 23:16

    Rijetko kad zaplacem ali ovo me bas rastuzilo, djecko super razmislja i govori

  • jeca@@@@

    17. februar 2016 | 00:14

    Ovo je strasno,svaka ces ovom djetetu koliko je skroman i sad placem kao malo dijete...daj drzavo pomozi ovom divnom stvorenju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA