LOPOVI ZAKLALI MUŽA I ŽENU, PA IH BACILI U SEPTIČKU JAMU! Jezivi detalji ubistva o kom bruji Srbija

Dragoljub (71) i Draga (79) Jugović juče ujutru pronađeni su kako plutaju septičkom jamom u selu Brodici kod Kučeva, a na njihovim telima bili su vidljivi ubodi noža kojima su usmrćeni

  • 20

Tela supružnika Dragoljuba (71) i Drage (79) Jugović juče ujutru pronašla je policija kako plutaju septičkom jamom u selu Brodici kod Kučeva. Na njihovim telima bili su vidljivi ubodi noža kojima su usmrćeni, a najviše ih je bilo u predelu vrata.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Ubijeni muž i žena, pa bačeni u SEPTIČKU JAMU!

Kako prenosi "Alo!" Jugovići su važili za jedne od bogatijih jer su imali kafanu, ali i velike švajcarske penzije.

Kako saznaje ovaj list, u pitanju je tipovano ubistvo jer je ubica, ili više njih, znao da se radi o bogatim penzionerima. Istraga će pokazati koliko im je novca odneto, kao i to da li su mučeni pre izbadanja.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Tela su poslata na obdukciju. Po njima su se videle rane najverovatnije od noža. I babi i dedi bio je presečen vrat.

Komšije monstruozno ubijenog para juče su bile u šoku.

- Oni su najbogatiji u ovom selu. Sve su stekli sami i takvu sudbinu nisu zaslužili. Ni najstariji meštani ne pamte ovako surovo ubistvo. Verujemo da je to uradio neko ko zna da imaju novac. Posle ovoga, svi strahujemo za živote - pričaju komšije ubijenih koje su i pozvale policiju jer ih nisu videle.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Bračni par je ubijen u svojoj kući, nakon čega je bačen u septičku jamu. Policija je uzela izjave rođaka i komšija i veruje da će ubrzo rešiti slučaj.

Zorica Todorovuić, ćerka ubijenih, došla je iz Inzbruka u Austriji.­

- Komšije su nam javile telefonom da su mi roditelji ubijeni. Strašno mi je teško. Radili su tamo i mučili se. Vidite šta su sve stvorili. Imaju prelepu kuću i restoran. Hteo je otac ovde da napravi i fudbalsko igralište, ali ga je smrt omela. Bio je dobar čovek i roditelj. Međutim, mnogi su mu zavideli na tome. Najmlađa ćerka Božica Jugović, koja takođe živi u Austriji, kaže da ne razume dobro srpski, ali ističe da su joj za smrt oca javili prijatelji. Moj otac je u Austriji na građevini radio 30 godina. Zaradio je dosta para i vidite šta je sve napravio. Imao je penziju 1.200 evra, a majka 900 evra. Ovo je za sve nas velika tuga i tragedija - ističe ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tehničar STOČARSTVA

    17. februar 2016 | 07:45

    Mislim da će se morati ponovo uvesti smrtna kazna. Druga opcija je osnivanje psihijatrijske ustanove extremno zatvorenog tipa. I to povremeno "puštati u javnost" da se vide osudjenici. Obzirom da se psihopate ničega ne boje i ne prezaju od izvršenja ovako monstruoznih dela jer 40 godina zatvora ne predstavlja meru odvraćanja od činjenja zlodela neophodno je ovo pokrenuti, manijake adekvatno zatvoriti.

  • Šef

    17. februar 2016 | 10:37

    Nije mi jasno zašto se vraćaju ljudi u ovu zemlju? Oni su plen raznih bednika koji bi hteli da žive na grbači drugih ljudi.

  • obilic

    17. februar 2016 | 10:28

    Можда ме нећете схватити али распитајте се како је било у селоСТОПАЊИ код трстеника за време владавине четника за сваку крађу се знало и кажњавало пред целим селом и свако је морао да буде присутан а за велике злочине јавна ликвидација па кради и убијај опет. Е то је била власт. Ида ли је било тако за време краљевине није у свако друго село жандамерија а у поље исто људе који надгледају да се не уништава природа и усеви. Све је било под контролом а сад не смеш ни да идеш свугде од дрогираних блесавих и мафијаша јер данас хоће свако да буде хоштаплер а не СЛУШНИ ЧОВЕК. НЕ СМЕШ НИ ДЕТЕТУ ДА РЕКНЕШ НЕШТО НА УЛИЦИ ЈЕР ЋЕ ТЕ ОТЕРАТИ У ТРИ ЛЕПЕ ИЛИ ТЕ РАСРЕЖЕ НОЖЕМ. ТО СУ СВЕ ПРОДУКТИ УЧЕЊА И СЛОБОДЕ БИВАЛОГ СИСТЕМА КОЈИ ЈЕ ДО ДАН ДАНАС. НАЖАЛОСТ ЈЕ ТО ТАКО У СВАКОЈ НЕСИСТЕМСКОЈ ДРЖАВИ РАСТУ ДЕЛИКВЕНТИ И МНОЖЕ СЕ КАО БАКТЕРИЈЕ АЛИ УБИЦЕ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA