KRENUO DA SAHRANI UJAKA, A OTIŠAO U SMRT: Detalji jezive nesreće kod Surčina

- Na Dobanovačkom putu, gde se put sužava, vozač "opela" nastavio je da vozi suprotnom trakom jer najverovatnije nije video da put postaje dvosmeran. Ubrzo nakon toga naleteo je na kamion u punoj brzini - rekao je izvor iz istrage

  • 4

H. S. (44) koji je nastradao juče u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Surčina, zajedno s braćom iz Holandije krenuli su u rodni grad Tutin, kako bi sahranili ujaka.

UŽAS KOD SURČINA: Autom prešao preko pune linije, pa se zakucao u kamion, ima poginulih!

Vozilom "opel" upravljao je brat, koji je prešao u suprotnu traku. H. S. je preminuo na licu mesta, dok su lakše povrede zadobili njegov brat i otac (74).

- Na Dobanovačkom putu, gde se put sužava, vozač "opela" nastavio je da vozi suprotnom trakom jer najverovatnije nije video da put postaje dvosmeran. Ubrzo nakon toga naleteo je na kamion u punoj brzini. Od jačine udarca automobil je odleteo na razdelno ostrvo. Suvozačeva vrata su otpala, a suvozač H. S. ispao iz kola - rekao je izvor iz istrage za beogradske medije.

S ocem i braćom je putovao i još jedan prijatelj.

Foto-ilustracija: Profimedia.com/INSADCO Photography Foto-ilustracija: Profimedia.com/INSADCO Photography

- Otac, sin i prijatelj prevezeni su u Urgentni centar, gde su im konstatovane lakše povrede ruku i nogu - priča izvor, pa nastavlja:

- Analize su pokazale da on nije pio alkohol. Međutim, kako je reč o stranom državljaninu, njemu je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo.

Prema rečima rođaka, braća već dvadeset godina žive u Holandiji.

- Preksinoć im je preminuo ujak, pa su javili da će doći na pogreb. Eto, ujak im je juče sahranjen, a rodbina sad treba i njemu da sprem asahranu - priča rođak i dodaje da su svi drugi članovi porodice otišli u Beograd kada su čuli za nesreću.

Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap

- Njih dvojica imaju još jednog brata i sestru. Brat koji živi u Austriji stigao je u Tutin, a mislim da njihova sestra, koja je u Luksemburgu još ne zna da joj je brat mrtav.

Prema rečima rodbine, braća se od odlaska u Holandiju nisu razdvajala.

- Živeli su kuća do kuće. Obojica imaju porodice i veoma su vezani. Brinemo se za preživelog, ne znamo kako će preživeti ovaj gubitak.

Inače, njima je prošle godine preminula majka, za koju su takođe bili veoma vezani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    17. februar 2016 | 08:47

    Kao što je to uglavnom slučaj kod nas, verovatno to suženje nije lepo obeleženo i loše projektovano, kao ono suludo odvajanje kod Orlovace za Kneževac i Rakovicu

  • Jasna

    17. februar 2016 | 08:59

    Nikome nije stalo do naroda, da jeste nebi toliko nemara bilo.Putevi se ostave nedovrseni, kazne se naplacuju da se puni budzet.Nikakve edukacije vozaca ne postoje.Kako se na Zapadu postuje brzina, u Srbiji se po gradu vozi kao da je reli.

  • Nesa

    17. februar 2016 | 13:30

    Laka mu crna zemlja, saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA