SRBIJA IMA ŠUMU ZA SAMOUBISTVA: Otkrivena najveća tajna Tare! (VIDEO)

Nacionalni park Tara poslužio je kao idealna zamena za čuvenu šumu za samoubistva u Japanu Aokigahara, odakle je samo 2003. godine izvučeno 105 leševa

  • 3

I Srbija je konačno dobila svoju šumu užasa nakon snimanja horor filma "Šuma" reditelja Dejvida S. Gojera. Reč je, naime o Nacionalnom parku Tara koji je poslužio kao idealna zamena za čuvenu šumu za samoubistva u Japanu Aokigahara, odakle je samo 2003. godine izvučeno 105 leševa.

Foto: Flickr/Sue Lukenbaugh Foto: Flickr/Sue Lukenbaugh

- Kako nismo dobili dozvolu za snimanje u Japanu, tražili smo širom sveta šume koje su na istoj geografskoj širini i našli smo jednu u Srbiji. Nismo imali pojma da li tamo možemo da nađemo ekipu za saradnju, ali se ispostavilo da smo imali prilično dobre saradnike u Srbiji - otkriva Dejvid Gojer u razgovoru za "Inquirer Pop", a prenosi "Blic".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je objasnio da je šuma u Srbiji bila dovoljno jeziva i da je deo filma sniman u nekoj nedođiji gde filmska ekipa nikoga nije sretala danima.

- To je čudna i neobična zemlja, tako da je sigurno postojao drugačiji osećaj za zapadnjačku ekipu, kao da su izgubljeni u prostoru - naveo je Gojer.

Gledanje horor filmova zaista LEDI KRV U ŽILAMA!

U filmu Džejsona Zade "Šuma" glumica Natali Dormer ("Igra prestola") igra mladu Amerikanku koja dolazi u šumu Aokigahara kako bi otkrila šta se desilo njenoj sestri bliznakinji, a njen horor počinje kada počinju da je proganjaju duhovi umrlih. Pored nje, pojavljuje se i maneken i glumac Tejlor Kini, inače verenik pop zvezde Lejdi Gage.

Za snimanje filma izdvojeno je 10 miliona dolara, ali je film već u prvih mesec dana zaradio 30 miliona dolara iako se kritičari većinom slažu da film nije dovoljno strašan.

SIGURNO STE GLEDALI FILM ISTERIVAČ ĐAVOLA: Ali niste imali pojma koje je prokletstvo pratilo ekipu koja ga je snimala (VIDEO)

Gojer je, inače poznat po scenarijima za trilogiju "Blejd", "Betmen: Početak", "Uspon mračnog viteza", najnovijem "Betmen protiv supermena: Zora pravde" i seriji "Davinčijevi demoni".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar I

    17. februar 2016 | 11:13

    Pa nek na je sa Srecom braco Srbi ,nije mala stvar dobiti sumu za samoubistva ! Hvala I Vucicu na jos jednom koraku integracija I otvaranju poglavlja "suma " ! Polako ali sigurno grabimo ka boljem zivotu tj smrti ! Ziveli ,mislim mreli !

  • gasi

    17. februar 2016 | 11:24

    "Srbija konacno dobila " pa sta vi pisete koda ste jedva cekali boze boze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA