PAKAO JE POČEO KAD JE MOJ SIN NAPUNIO 13 GODINA: Stravična ispovest majke umrlog srpskog narkomana

- Zatekli smo ga u stanu, bez svesti. Nije nas to toliko uplašilo jer smo toliko puta prošli kroz isto, pa smo pomislili: "Još jednom u nizu". Ipak, ovo nije bilo "još jednom u nizu" već - poslednji put - priča majka dečaka koji je preminuo od droge

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Djomla
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Никса

    18. februar 2016 | 06:54

    Moj komšija pusti travu od 13 godine, sada ima 31 godinu, nekad je agresivan nekad normalan. On sam uzgaja za sebe, malo i proda

  • Mici

    18. februar 2016 | 02:12

    Stvarno si deo neke "mase" kada mozes tako dakomentarises dobronameran savet roditeljima da otvore sirom oci. Na srecu velikog broja roditelja koji nemaju problem pa s toga i ne razumeju kakva je to patnja za celu porodicu. Kako bi "masa" prokomentarisala kada imas dvoje dece, a jedno je u problemu. Po tebi se o jednom vodila briga, a drugom ne. Moj komentar je "daleko bilo od svacije kuce, pa i naj goreg neprijatelja".

  • Milica

    17. februar 2016 | 17:49

    Drogirala sam se devet godina teškim drogama. Čista sam već 13 godina. Počela sam sa 14. Nisu ni mama ni tata bili krivi već rat, izbeglištvo, i sve što nas je snašlo. Brzo su saznali šta se dešava, ali mene nikada niko nije mogao zaustaviti. Batina se nisam bojala nikada. Ništa me nije moglo zaustaviti dok nisam sama odlučila da prestanem. Odlučila sam da prestanem jer sam dotakla dno dna. Moj savet je, dozvolite deci da dotaknu dno. Što ih duže štitite duže će im trebati da shvate šta sebi rade i duže će im trebati da požele da se izvuku. Nisu roditelji krivi za sve. Ja sam na rehabilitaciji bila 17 meseci i jedna od stvari koju sam morala da naučim je da preuzmem odgovornost za svoja dela. Roditelji su jedino krivi sto pokušavajući da pomognu detetu odmažu jer produžuju deci medeni mesec sa drogama. Možda vam ima smisla, možda ne. Ja pričam iz ličnog iskustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA