Kako je NOVINARKA TELEGRAFA, radeći jednu priču, saznala da je MUŠKO (FOTO)

- Pa, onda si ti više muško, više muško nego žensko - ispaljuje Mića dok se novinarka bori da ostane u stolici i ne vrisne

  • 4

- A kako vi možete, samo telefonskim razgovorom, da utičete na X ili Y hromozome i na to da žena dobije muško ili žensko dete - pitala je novinarka Telegrafa Miću T. iz Bora. U razgovoru koji je usledio, Mića je novinarki ponudio dokaze da ona uopšte nije žensko!

ČUDO NEVIĐENO: U ovom srpskom manastiru nerotkinje molitvom dobijaju potomstvo! (VIDEO)

Mića je u godinama za nama više puta dao oglas u kojem piše da on može da pomogne parovima koji bi da dobiju dete željenog pola. Ovde je mesto za priznati - svi koji zovu vračare, vidovnjake i nadrilekare bi da dobiju muško.

Dakle, otvoreno, Mića pomaže parovima da dobiju muško.

U pitanju je muškarac srednjih godina, iz Bora, zaposlen je u rudniku, bar tako kaže. Dao je oglas nudeći metodu "jednostavnu i skoro primenljivu na svaki zdravi bračni par".

Kaže da nije u pitanju nadrilekarstvo nego "čista biologija". Novinarka Telegrafa zove ga u ulozi klijentkinje, da se raspita okvirno o tome šta Mića radi i navodno zakaže seansu, pregled ili šta već.

Mićina teorija oslanja se na "brzinu X i Y hromozoma", kaže "biolog" deklamujući naučnu istinu da se metode za biranje pola zasnivaju na povećanju koncentracije i brzine Y, muškog hromozoma, u spermi. Baš tu nastaje "rupa" u teoriji, kako će Mića "preko žice" da analizira spermu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

To pitanje postavlja i novinarka, navodna klijentkinja. "Biolog" je našao rešenje - uvedeći u nauku parametar "dužina domalog prsta"!

- Nema potrebe za analizama, dužina domalog prsta govori sve. Najpre treba da utvrdim koliko je Vaš muž muško, a koliko Vi žensko, odnosno količinu muških i ženskih hormona kod vas dvoje. Ne treba mi hemijska analiza! Ako muško ima duži domali prst nego kažiprst onda je više muško! Ako ima žena, onda je ona više muško, ima više muških nego ženskih hormona.

- Pogledaj sada svoju šaku, koji ti je prst duži - pita zapovednički telefonom Mića novinarku Telegrafa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona spušta dlan na sto i pomno gleda u svoju šaku. Ćuti. Mića ponavlja pitanje.

- Pa, meni je duži domali prst. Evo, pogledaću opet. Ne mnogo, ali mi je duži domali - tiho će novinarka.

- Pa, onda si ti više muško, više muško nego žensko - ispaljuje Mića dok se novinarka bori da ostane u stolici i ne vrisne.

I to je onaj prelomni trenutak kada ljudi o sebi saznaju ono što nikada nisu verovali da će saznati. Sve one suknje, puderi, čipkaste čarape, sve je bila laž.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Pošaljite mi na mejl na koliko dana imate menstruaciju, da bih znao kada vam je ovulacija i kada treba i iz koje poze da imate odnos, u cilju da pravi hromozomi oplode jajnu ćeliju - jasan je Mića.

U tom trenutku novinarka, onom šakom sa dužim domalim prstom, čvrsto steže ivicu stola za kojim sedi, u strahu da joj se ne otme vrisak i ne provali sav zadržani smeh.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mića za to vreme nabraja da je potrebno poslati podatak i koliko dotična (muško-ženska) osoba ima godina, te datum i mesto rođenja partnera, muškarca.

Taj deo "biologije" Mića nije objasnio, a novinarka usred krize polnog identiteta, nije uspela ni da pita. Ostalo je nejasno kako na osnovu domalog prsta i ostalih podataka Mića određuje valjanu pozu za seks, sve u cilju dobijanja muškog potomka.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/dream designs Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/dream designs

Novinarka je batalila da restauira nameštaj iz hobija. Planira da obnovi šminku i zakaže odlazak kod frizera.

Za neupućene, spermatozoidi nose X ili Y hromozom, a ženska jajašca sadrže samo X. Ako jajnu ćeliju oplodi spermatozoid sa X hromozomom rodiće se devojčica (XX), a ako spermatozoid sadrži Y hromozom, rodiće se dečak (XY). Nauka na metodama biranja pola radi da bi se sprečilo prenošenje genetskih bolesti po ženskoj ili muškoj liniji.

(Marija Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    17. februar 2016 | 19:43

    Ja verujem Mići!Pismen čovek. Sve TO pisalo i u novinama.

  • Vulkan

    17. februar 2016 | 21:43

    Znači ako je žensko više muško, a muško više žensko,a domali prst manji od kažiprsta po Mici -to će biti žensko dete,bliže muškom?

  • Darko

    17. februar 2016 | 21:37

    Cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA