POSLE 10 GODINA OTKRIVENA JE NJENA MRAČNA TAJNA: Majka monstrum ubila dete i vozala ga u kolima čitavu deceniju! (FOTO) (VIDEO)

Detetovi ostaci pronađeni su u autu majke, kada ju je zaustavio saobraćajac zbog rutinske kontrole

  • 5

Tonja Slejton iz Ričmonda u Virdžiniji je optužena za ubistvo pošto su ostaci njenog sina Kvinsija Džamara Dejvisa pronađeni u autu koji je njeno vlasništvo. On je, naime, pre više od 10 godina poslednji put viđen živ.

Majka je optužena za drugostepeno ubistvo za dečakovu smrt. On je ubijen između 24. jula 2004. i 24. jula 2005. godine. "The Virginian-Pilot" je izvestio da je Dejvis imao 14 ili 15 godina u vreme kada je ubijen, a njegov nestanak nikada nije prijavljen.

Foto: Virginia State Police Foto: Virginia State Police

Dejvisovi ostaci pronađeni su u junu u autu Tonje Slejton dok je vozila međudržavnim putem 64. Zaustavio ju je saobraćajac zbog rutinske kontrole, kada je osetio snažan smrad koji je dopirao iz auta. Dečakovi ostaci pronađeni su u gepeku, prenose mediji. Uzrok smrti tek treba da se utvrdi.

Albanac pronađen mrtav u gepeku!

Danas bi Dejvis imao 25 godina. Kako navode mediji, on je pohađao školu u Virdžinija biču, ali je ispisan pred početak osmog razreda.

Njegova majka, Tonja, inače ima dugačak dosije u policiji. Još 1997. godine je osuđena za napad na to isto dete, koje je tada imalo šest godina. Nije otišla u zatvor jer se šest meseci ponašala kako dolikuje. Slejton je potom 2012. godine optužena za napad, ali je ostalo nejasno gde je slučaj zaveden, ko je bila žrtva i da li je ona uopšte osuđena. Još jedan incident desio se 2008. godine, kada je pucala u napuštenu kuću. Osuđena je na četiri godine zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: foxnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krcadin

    18. februar 2016 | 00:31

    Čuj to posle 10 godina ostaci pronađeni u gepeku i osetio jak smrad, to mi je malo ne logično.

  • The Unforgiven

    18. februar 2016 | 01:23

    Znaci posle 10 godina les je i dalje smrdeo i niko nista nije primetio pre toga? Inace, u Americi ne postoji "zaustavljanje radi rutinske kontrole". U Americi ako nisi prekrsio zakon policija te ne moze zaustaviti.

  • Braner021

    18. februar 2016 | 01:50

    Uvesti smrtnu kaznu što pre, inače će ovoga biti sve više po Amerikama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA