MOLIO SAM BOGA DA RAZBOJNIK BUDE ŽIV DOK SMO KRVAVI LETELI KROZ STAKLO! Ispovest policajca Slobodana zadivila je svet

- Staklo se sručilo na nas. Zaledio sam se dok smo proletali kroz izlog. Razbojnika sam zaštitio svojim telom. Molio sam Boga u tom trenutku da je on dobro - priča policajac Slobodan Arsić

  • 24

Policajac Slobodan Arsić, koji je juče povređen dok je pkušavao da spreči pljačku u centru Beograda, sustigao je lopova u Dečanskoj ulici, ali kada je pokušao da ga savlada, razbojnik se otrgao i obojica su proletela kroz stakleni izlog Nacionalne službe za zapošljavanje, kaže da je svojim telom zaštitio lopova!

KRVAV NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Ovo je policajac na kojeg je Iračanin nasrnuo NOŽEM! (FOTO)

- Dok smo proletali kroz staklo ni sekundu nisam pomislio na sebe, nego da njega zaštitim. I da se sutra desi ista situacija, ne bih se dvoumio ni za trenutk da reagujem. Mada bih možda bio pažljiviji - kaže za "Večernje novosti" policajac heroj Slobodan Arsić koji svoj 27. rođendan, danas, proslavlja u Urgentnom centru.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Iračanin nasrnuo nožem na policajca Slobodana Arsića!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Kako kaže na njegov hrabri postupak najviše je ponosan otac Blagoje, policajac u penziji i sestra Jasmina, koja je odnedavno njegova koleginica.

- Nikada se nisam pokajao što sam izabrao ovaj poziv. Ponosan sam na svoju uniformu. Volim policiju i ovaj posao koji nije nimalo lak. I uvek ću staviti život drugih ispred svog - kaže Slobodan.

Foto: Facebook/Slobodan Arsić Foto: Facebook/Slobodan Arsić

On je bio brži od svojih kolega i prvi je dohvatio za rukav Iračanina koji je pokušao da pobegne. Odgurnuo ga je, a posle kraćeg rvanja obojica su proletela kroz izlog Nacionalne službe za zapošljavanje.

- Staklo se sručilo na nas. Zaledio sam se dok smo proletali kroz izlog. Razbojnika sam zaštitio svojim telom. Molio sam Boga u tom trenutku da je on dobro, na sreću zadobio je samo malu posekotinu ispod levog oka. Srče je bilo svuda oko nas. Dohvatio sam ga i predao kolegama koji su stigli u tom trenutku. Tek onda sam bio svestan koliku ranu na butini imam - prepričava događaj ovaj srpski junak i dodaje "da u takvim situacijama ne razmišlja o posledicama već da izvrši svoju dužnost".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    18. februar 2016 | 08:21

    Јаоооо Буквићу... Молио си Бога и штитио разбојника својим телом... Смањи рибу фрајеру!

  • Perhan

    18. februar 2016 | 10:13

    Pandurcina klasicna od tate pandura ponosnog

  • Krsta

    18. februar 2016 | 08:12

    I zašto sve ovo?Da se unakazi policajac zbog jednog emigranta -teroriste.Ovakvih "uspavanih"ima još puno,samo čekaju priliku,ili eksplodiraju '#-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA