ŠVERCOVALI DROGU OD 50.000 EVRA U TOČKU: Krijumčari uhvaćeni usred PRIMOPREDAJE! (FOTO)

Sumnja se da su N.B. i M.S. kupili marihuanu na teritoriji Kosmeta i pokušali da je prokrijumčare u Beograd, sa ciljem dalje prodaje na ilegalnom tržištu

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u nastavku rada na presecanju lanca krijumčarenja opojne droge marihuane, zaplenili su 15 kilograma marihuane i uhapsili su dve osobe.

POTKROVLJE KUĆE PRETVORIO U LABORATORIJU: Uhapšen muškarac na Zlatiboru zbog proizvodnje marihuane

Policija je uhapsila i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odredila zadržavanje do 48 sati N.B. (43), iz Peći i M.S. (42) iz Bijelog Polja.

Sumnja se da su N.B. i M.S. kupili marihuanu na teritoriji Kosmeta i pokušali da je prokrijumčare u Beograd, sa ciljem dalje prodaje na ilegalnom tržištu.

Osumnjičeni su uhapšeni pri pokušaju primopredaje i tom prilikom policijski službenici su, u rezervnom točku i konstrukcijskim šupljinama vozila marke "micubiši pajero" crnogorskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.S., pronašli 15 kilograma marihuane, zapakovane u 27 paketa.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Cena zaplenjene marihuane na ilegalnom tržištu u Srbiji iznosi oko 50.000 evra.

Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neo

    18. februar 2016 | 15:24

    Vau, orden su zasluzili. I gostovanje u Zikinoj sarenici kako bi dali pozitivan primer deci i omladini i da bi sto vise ljudi saznalo za njihovo plemenito delo. Plus bilbord na Terazijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA