U Beogradu ponavljanje izbora na nekim biračkim mestima

Izbori će biti ponovljeni u Grockoj, Novom Beogradu, Zvezdari, Savskom Vencu, Obrenovcu, Rakovici, Paliluli i Starom gradu. Funkcioner LDP-a Marko Karadžić pozivao građane na Tviteru i Fejsbuku da glasaju za "Preokret"

  • 2

Izbori za Skupštinu Beograda biće ponovljeni na biračkim mesima u opštinama Stari grad, Rakovica, Obrenovac, Savski Venac, Zvezdara, Novi Beograd, Grocka i Palilula, a po odluci Gradske republičke izborne komisije.

Biračka mesta na kojima će se ponoviti izbori za gradsku skupštinu su:

Biračka mesta na opštini Starom grad: 19 Nacionalna služba za zapošljavane, 25 Trgovačka škola, 47 prirodno matematički fakultet.

Na opštini Palilula izbori će biti ponovljeni na biračkim mestima: 29 OŠ "Oslobodioci Beograda", 80 i 84 OŠ "Rade Drainac", 47  OŠ "Stefan Dukić".

U opštini Rakovica građani će ponovo glasati na biračkim mestima: 57 OŠ "Vladimir Ralović", 51 XV Beogradska gimnazija, 34 MZ Skojevska.

Građani Obrenovca ponovo će izaći na glasanje samo na jednom biračkom mestu 43 u Osnovnoj školi.

Birači će na izbornim mestima u opštini Savski venac glasati na lokacijama 6 OŠ "Isidora Sekulić" i 16 MZ Zapadni Vračar.

Stanovnici Zvezdare će ponovo na birališta na jednom izbornom mestu broja 58 MZ Vojvoda Mišić.

Na Novom Beogradu ponoviće se izbori na biračkom mestu broj 3 OŠ "Jovan Dučić".

U Grockoj građani će ponovo dati svoj glas nekoj od lista na mestu 25 OŠ "Aleksa Šantić".

Funkcioner Liberalno demokratske partije Marko Karadžić je preko svog Tviter i Fejsbuk profila pozivao građane da izađu i zaokruže listu "Preokret".

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VS

    13. maj 2012 | 19:10

    Jos i da ste rekli kada (datum) je ponavljanje glasanja u Beogradu!! Neki biraci su se juce i danas raspitivali - da nije glasanje danas?

  • ana

    10. maj 2012 | 17:46

    mozemo mi da glasamo do sutra,opet ce neki zombi da se nadje na listicu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA