IZBOLI GA DOK JE SEDEO NA KLUPI, KRV LIPTALA NA SVE STRANE: Jezivi detalji krvavog obračuna na Slaviji!

Bilo je mnogo krvi, jer su oba mladića krvarila. Manje povređeni muškarac dozivao je druga i pokušavao da ga održi u budnom stanju, jer je gubio svest

  • 8

U tuči koja se dogodila tokom popodneva na Slaviji, dva mladića su povređena, od kojih je jedan životno ugrožen.

HOROR NA SLAVIJI: Izboli se noževima, jedan mladić životno ugrožen!

Prema rečima očevidaca, mladić (19) koji je više puta uboden sedeo je na klupi na autobuskom stajalistu u Ulici kralja Milana u pravcu ka Terazijama.

Pored njega je bio još jedan mladić, najverovatnije prijatelj. Neko od prolaznika je teško ranjenom mladiću kaišem podvezao nogu.

Bilo je mnogo krvi, jer su oba mladića krvarila. Manje povređeni muškarac dozivao je druga i pokušavao da ga održi u budnom stanju, jer je gubio svest.

Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Saša Petrović Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Saša Petrović

Teško ranjeni mladić je ubledeo, iskolačile su mu se oči, usne su mu postale potpuno modre i očigledno nije bio više svestan ničega.

Kada je došla Hitna pomoć, pitali su druga da li osim rana na nozi ima povrede i po telu, ali drug nije znao odgovor. Lekarska ekipa podigla je žrtvu, koja je ozbiljno krvarila na sve strane.

Odmah su ga povezli u Urgentni centar. Drugi mladić ostao je na stanici da čeka sledeće vozilo Hitne pomoći. Međuti, jedna starija gospođa i devojka zaustavile su taksi i platile taksisti da ga odvezu u Urgentni centar.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vulkan

    18. februar 2016 | 20:50

    Bravo za dobre žene,čuvao ih Bog!

  • Sla

    18. februar 2016 | 20:40

    Svaka cast I kapa dole ljudima koji su pomogli: Pametan I sposoban sa kaisem, I odlucne i humane gospodja I devojka... Ima jos ljudi, I necemo potonuti dok takvih medju nama ima...

  • Komsa

    18. februar 2016 | 20:58

    Stvarno uzas,idu gradom sa nozevima i bodu,pi..ke male,treba ih ..bati po 15 godina robije.pretrazite snimke i uhvatiti ih odma da ne izbodu jos ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA