NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SRBIJI: Starica (77) automobilom pokosila i ubila devojčicu (11)!

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci kada je „reno“ kojim je upravljala M. V. (77) naleteo na „fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio devojčicu na biciklu

  • 54

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci koja se dogodila 12. februara, kad je „reno“ kojim je upravljala M. V. (77) naleteo na „fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio devojčicu na biciklu.

Kako prenosi "Kurir", starica za volanom „renoa“ navodno nije ispoštovala postavljeni saobraćajni znak, već je pri punoj brzini iz sporedne ušla u glavnu ulicu i udarila u zadnji deo „fijata“, kojim je upravljao R. Đ.

Automobil se zarotirao i udario u banderu. U tom trenutku na biciklu su se vozili Mihaela i njen drug. Vozač „fijata“ uspeo je da izbegne dečaka, ali ne i devojčicu. M. V. je privedena i protiv nje je podneta krivična prijava zbog izazivanja nesreće. Izrečena joj je i mera zabrane napuštanja mesta boravišta i oduzete su joj putne isprave - kaže izvor ovog lista iz istrage.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Za roditelje nastradale devojčice, majku Draganu i oca Mihajla, utehe nema.

- Mog anđela više nema - plačući kaže neutešna majka. Prema njenim rečima, Mihaela je tog dana otišla s drugom da se provoza na biciklu, ali se više nije vratila.

- Kad sam stigla do bolnice, videla sam je, ljubav moja, samo je spustila svoju malenu ruku. Ubrzo je preminula... Joj, majko moja, šta me snađe! Ne mogu da se pomirim s tim da je više nema - kroz suze priča Dragana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirce

    19. februar 2016 | 08:26

    Za ovo mi ne bi odgovarala samo ta starica, vec i onaj sluzbenik koji joj je produzio dozvolu.Niko ne moze da me ubedi da su osobi od 77 god.refleksi, vid, reakcija i ostalo u top stanju da moze da vozi.Potencijalni ubica za volanom.A sad i pravi ubica.Tragedija ode dete pred kojom je bio zivot a nju nece ni osuditi jer ce uzeti godine starosti u obzir a te iste godine su dete i odvele u smrt.Ne daj boze nikome.

  • Daka

    19. februar 2016 | 08:24

    Zena 77god.ima dozvolu za automobil?Pa mogu i sa 100 god.nije frka,dok se ovako nesto ne desi...

  • posavina

    19. februar 2016 | 08:17

    Sta baba radi za volanom.U tim godinama treba oduzimati vozacke dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA