"LJUBAV MOJA, SAMO JE SPUSTILA MALENU RUKU I UMRLA": Vapaj roditelja male Mihaele, koja je stradala u jezivoj nesreći! (FOTO)

– Mog anđela više nema – plačući kaže neutešna majka. Prema njenim rečima, Mihaela je tog dana otišla s drugom da se provoza na biciklu, ali se više nije vratila

  • 31

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci koja se dogodila 12. februara, kad je "reno" kojim je upravljala M. V. (77) naleteo na "fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio devojčicu na biciklu.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SRBIJI: Starica (77) automobilom pokosila i ubila devojčicu (11)!

Za roditelje nastradale devojčice, majku Draganu i oca Mihajla, utehe nema.

- Mog anđela više nema - plačući kaže neutešna majka. Prema njenim rečima, Mihaela je tog dana otišla s drugom da se provoza na biciklu, ali se više nije vratila.

- Kad sam stigla do bolnice, videla sam je, ljubav moja, samo je spustila svoju malenu ruku. Ubrzo je preminula… Joj, majko moja, šta me snađe! Ne mogu da se pomirim s tim da je više nema - kroz suze priča Dragana.

Podsećanja radi, starica za volanom "renoa“ je navodno pri punoj brzini iz sporedne ušla u glavnu ulicu i udarila u zadnji deo "fijata“, kojim je upravljao R. Đ.

Automobil se zarotirao i udario u banderu. U tom trenutku na biciklu su se vozili Mihaela i njen drug. Vozač "fijata" uspeo je da izbegne dečaka, ali ne i devojčicu. M. V. je privedena i protiv nje je podneta krivična prijava zbog izazivanja nesreće.

Izrečena joj je i mera zabrane napuštanja mesta boravišta i oduzete su joj putne isprave - kaže izvor ovog lista iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stajnajn

    19. februar 2016 | 16:23

    Uvesti novi zakon,preko sesdeset godina na gradski prevoz!!!

  • polat

    19. februar 2016 | 11:38

    u Srbiji je ocigledno ljudski zivot najeftiniji na svijetu,na ulici setaju psihopate ,voze oni koji ni na njivi nebi vozili u normalnoj zemlji,lijece nas tihe ubice u bolnicama,brani nas policija koja stiti lopove,sudi nam pravosudje koje je ustvari krivosudje,zivimo u drzavi gde su starlete i kriminalci,rijality programi,pink itd,glavni brendovi,i kad procitamo ovako nesto kao da je to normalno,nekako kao da smo se navikli na takvo okruzenje i kao da nas sve ovo ne pogadja.Saucesce porodici i da roditeljima dragi Bog podari strpljenje a malom andjelu bolji svijet od ovog prljavog i pokvarenog

  • Slavica

    19. februar 2016 | 11:38

    Mislim da bi ljudima preko 70 god trebalo uzeti vozacku dozvolu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA