ZVANIČNO POTVRĐENO: Oteti Srbi u Libiji NISU VIŠE ŽIVI! (FOTO) (VIDEO)

Nažalost, mi smo juče popodne dobili informacije da je u tom napadu nastradalo više stranih državljana, među kojima su i dvoje službenika naše ambasade, rekao je srpski ministar inostranih poslova Ivica Dačić

  • 57
Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع

Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su oteti u novembru, poginuli su u američkim vazdušnim napadima na baze Islamske države kod libijskog gradu Sabrata, a čeka se zvanična potvrda libijskih organa i identifikacija, izjavio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

- Nažalost, mi smo juče popodne dobili informacije da je u tom napadu nastradalo više stranih državljanam, među kojima su i dvoje službenika naše ambasade - rekao je Dačić na konferenciji za novinare.

JEZIVE FOTOGRAFIJE: Na Facebooku objavljene slike leševa Srba ubijenih u Libiji! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Informacija još nije zvanično potvrđena od strane libijskih organa. Očekuje se identifikacija, ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo, ali smo dobili fotografije koje jasno ukazuju da je ta informacija najverovatnije tačna - rekao je Dačić, navodeći da je Pentagon sinoć saopštio da su vazdušne snage izvršile napad u Libiji na ciljeve koji predstavljaju pretnju za SAD.

O pogibiji su obaveštene porodice naših službenika.

Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع
Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع Foto: Facebook/ليبيا للجميع وبالجميع

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vla

    20. februar 2016 | 11:38

    A vuciic nek de lize sa americu a vi srbi budite stoke pa ga glasajte fij

  • Tanja

    20. februar 2016 | 11:20

    Sramota. Kada su jos oteti i da nije dogovoreno njihovo oslobadjanje. Stvarno sramota za jednu drzavu koja nije ukljucena u sukob, da nije mogla izdejstvovati njihovo pustanje. Tako nasa drzava brine o nama.

  • Помаже Бог СРБИНЕ

    20. februar 2016 | 11:36

    Не постоји ишта ЉУДСКО да би се нато-нацистичкој олоши могло ЧОВЕЧАНСТВО да "одужи" за све злочине, зверства и геноциде које су починили ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA