Zbog ovog ČOVEKA su SRBI UBIJENI U LIBIJI! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) (FOTO)

Cilj napada američkih bombardera u Libiji bio je tuniski državljanin i jedan od vođa ISIS-a Nurudin Koukan

  • 62

Službenici srpske ambasade koji su ubijeni u Libiji kolateralna su šteta napada američkih vazdušnih snaga na kamp Islamske države u Sabrati.

Poginuli SRBI oteti u Libiji? Ubili ih Amerikanci

Cilj napada američkih aviona bio je Nurudin Koukan, tuniski državljanin koji je bio glavni vođa kampa ISIS-a u Libiji.

JEZIVE FOTOGRAFIJE: Na Facebooku objavljene slike leševa Srba ubijenih u Libiji! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Američka vojska potvrdila je da je izvela napad na kamp ISIS-a, kao i da trenutno planira nove akcije protiv džihadista u Libiji.

TUGA: Mrtvački sanduci UBIJENIH SRBA spremni za transport (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Džon Keri, američki državni sekretar, potvrdio je da je meta napada bio Nurudin Koukan. Međutim, on još uvek čeka potvrdu vojske da je i Koukan stradao u napadu, pošto postoji opasnost da se možda evakuisao.

Ostaje da se vidi da li su Amerikanci svesno bombardovali kamp iako su znali da u njemu ima i nevinih ljudi, odnosno zatvorenika među kojima su bili i srpski državljani Jovica Stepić i Slađana Stanković.

Uznemirujuće fotografije leševa ubijenih Srba možete pogledati OVDE.

Pogledajte fotografiju Nurudina Koukana i video snimak ostataka razrušenog kampa ISIS-a u Libiji gde su poginuli srpski državljani:

Foto: Printskrin / YouTube / CNN Foto: Printskrin / YouTube / CNN

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    20. februar 2016 | 12:03

    Da li neko veruje da ove grupe postoje? Da su oni toliko jaki, da im ni amerika, ni rusija niti ceo svet ne moze nista? To su planski formirane vojske koje sluze interesima upravo americi i rusiji koji preko njih zastrasuju narod i rade to sto rade, sa naftom, opijumom, drogom, svim i svacim. Zao mi je samo NEVINIH LJUDI koji placaju ceh za sve. Ne tako davno i mi smo osetili sta to znaci. U Bosni od 91 do 95 i u Srbiji 99. Saucesce porodima nastradalih.

  • nessa

    20. februar 2016 | 14:12

    secam se pocetka bombardovanja,zazvonio mi je telefon..alo..neso sestra je iz svajcarske..krenuli su..plakala je..ko je krenuo?kaze mi sestra krenuli su da vas bombarduju..poleteli su..mislio sam da se sprda samnom..krenuo sam prema prozoru i uhvatio drsku da ga otvorim kad je puklo..prozor se zatresao...bacili su na saj...reko sestrooo..stigli su...nema vecih zlocinaca od ovih amerikanaca ja i da hocu ne mogu i necu da ovo prihvatim...srusli su nam sve mostove ubijali nevine..za mene su amerikanci naj veci zlocinci na planeti

  • Boki

    20. februar 2016 | 14:02

    On je bio cilj, a pobijeni su nasi ljudi. Po ko zna koji put Amerikanci ubijaju neduzne i to opet Srbe. Uzmite puske i idite na ratiste, dokle cete kukavicki bombama da jurite pojedince i ubijate sve okolo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA