SNS 12. maja odlučuje o protestima

Na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke u subotu biće donete ključne odluke o daljem učešću u izbornom procesu, ali i mogućim masovnim protestima

  • 0

Predsedništvo Srpske napredne stranke u subotu, 12. maja, doneće odluku o daljem učešću u izbornom procesu i mogućim masovnim protestima zbog, kako tvrdi ta stranka, krađe na izborima.

- Na sednici Predsedništva SNS-a biće donete ključne odluke o daljem učešću u izbornom procesu, mogućim masovnim protestima, ali i potencijalnim dogovorima i zajedničkom delovanju sa svim ostalim opozicionim strankama koje su oštećene u izbornom procesu - ukazala je ta stranka.

Odluku o sazivanju sednice Predsedništva SNS za subotu u 9 sati doneli su predsednik stranke Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar  Vučić zbog, kako je navedeno, dokaza o brutalnoj izbornoj krađi, i posebno zbog reakcije na odluke Republičke izborne komisije i Republičke radiodifuzne agencije.

(I. M. / Beta)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA