RUSKOJ VOJSCI NAJVIŠE OCENE ZA AKCIJE U SIRIJI: Putin pohvalio svoju armiju!

- Uvek smo nastojali da sve sporne probleme rešavamo isključivo političkim i diplomatskim sredstvima. Uvek smo činili sve što možemo da stabilizujemo situaciju u različitim zemljama, da pomognemo da se reši sukob. Dopustite nam da to i sada uradimo - poručio je ruski predsednik

  • 38

Akcije ruske vojske u Siriji zaslužuju najvišu ocenu pošto imaju za cilj odbranu ruskih nacionalnih interesa i pružanje pomoći u zaštiti civila od terorističkih napada, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin, dodavši da teroristi ne kriju planove da se šire i na rusku teritoriju.

RUSI PRETE ASADU: Ako Sirija ne bude sledila savete Moskve, ne piše vam se dobro...

- Borbene sposobnosti naše vojske se sada unapređuju u vojnoj operaciji u Siriji. Boreći se u toj bliskoistočnoj zemlji, naši vojnici i oficiri brane ruske interese, uništavajući teroriste koji našu otadžbinu nazivaju svojim neprijateljem i ne kriju planove o proširenju, uključujući i na teritoriju Komonvelta nezavisnih država (CIS) - rekao je Putin, prenosi Tas s.

On je govoreći na prijemu u Kremlju povodom Dana branilaca otadžbine koji se u Rusiji obeležava 23. februara, rekao da pripadnici ruskih oružanih snaga u teškim uslovima pomažu sirijskim državnim trupama i drugim učesnicima u antiterorističkim naporima da poraze teroriste i spasu civile od nasilja, varvarstva i nasilja.

Foto:Tanjug/AP/Russian Defense Ministry Press Service Foto:Tanjug/AP/Russian Defense Ministry Press Service

- Uvek smo nastojali da sve sporne probleme rešavamo isključivo političkim i diplomatskim sredstvima. Uvek smo činili sve što možemo da stabilizujemo situaciju u različitim zemljama, da pomognemo da se reši sukob. Dopustite nam da to i sada uradimo - poručio je ruski predsednik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KIZA BG

    21. februar 2016 | 09:06

    Tako je Putine ti ne prodajes svoju vojsku i zemlju kao doticni u Srbiji.Samo napred Putine.

  • Sergej

    21. februar 2016 | 09:26

    Harašo Baćuška.

  • RUSIJA SRBIJA 1389

    21. februar 2016 | 08:57

    Ziveo brate Putine, Srbski narod je uz tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA