KOLIMA SLETEO U JEZERO, RONIOCI IZVUKLI LEŠ: Danima su tražili Nedžada, a onda su čuli tragične vesti

Danas je iz jezera HE Višegrad izvučeno vozilo "mercedes" sa lešom, i utvrđeno je da se radi o Nedžadu Efendiću iz Goražda

  • 1

Iz jezera Hidroelektrane Višegrad u mestu Međeđa danas je izvučeno telo Nedžada Efendića (54) iz Goražda, koji je svojim automobilom sleteo u vodu, rekla je Srni portparol Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

- Policijska stanica Višegrad je juče oko 15.00 časova obaveštena da je u mestu Međeđa kod Višegrada, na magistralnom putu Ustiprača, Višegrad u jezero hidroelektrane vozilom sleteo Nedžad Efendić iz Goražda, koji je nestao pre dva do tri dana na području Višegrada - rekla je Tešićeva.

Ona je navela da je njegova rodbina u mestu Međeđa kod Višegrada uočila mrlje ulja u vodi, što je ukazivalo da je vozilo u jezeru, odnosno da se na tom mestu dogodila saobraćajna nezgoda.

- Danas je iz jezera HE Višegrad izvučeno vozilo "mercedes" sa lešom, te je utvrđeno da se radi o Nedžadu Efendiću iz Goražda. Tužilac je naložio obdukciju tela, koja će biti izvršena danas, kao i veštačenje vozila - rekla je Tešićeva.

Ona kaže da će tačan uzrok nesreće biti utvrđen kada se završi obdukcija tela i veštačenje vozila.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Telo je iz jezera izvučeno uz pomoć ronilaca iz Banjaluke i jedinice Granične policije BiH iz Višegrada. Srni je u područnoj jedinici Granične policije BiH u Višegradu potvrđeno da je u akciji izvlačenja tela učestvovao pripadnik Granične policije BiH iz Višegrada sa čamcem.

Efendić je nestao u četvrtak, a pošto se u petak nije javio na posao u carinskoj ispostavi u Višegradu, za njim su tragale kolege, pripadnici policijske stanice i Granične službe.

Policija je pronašla registarsku tablicu njegovog automobila kod mosta u Međeđi, gde je Efendić iz nepoznatih razloga sleteo sa puta.

Efendić je bio šef carinskog referata na Graničnom prelazu Vardište kod Višegrada.

(Telegraf.rs / Srna Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • major Milan Tepic RSK

    21. februar 2016 | 18:53

    Saucesce porodici nastradalog a policiji pune ruke posla nije ovo slucajno, nekome se nije dopao ili nesto nije odradio po volji mafije pa je netko na vozilu namjerno izazvao kvar ,odvrtanje tockova, sjece cjevi za kocenje, sjeca creva za hidrauliku volana i jos mnogo drugih trikova kao uletanje u skare bocno udaranje i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA