NARKOMAN ZAPALIO DEČAKA (10) BENZINOM, IZGORELA MU KOŽA NA LICU, GRUDIMA I VRATU! Jeziv HOROR potresao je Srbiju

Mališan S. J. (10) teško je povređenu Lazarevcu kada ga je Ivan P. (19) zapalio benzinom, a nesrećnom dečaku izgorelo je 25 odsto kože i nalazi se u teškom stanju u Dečjoj bolnici u Tiršovoj

  • 25

Mališan S. J. (10) teško je povređenu Lazarevcu kada ga je Ivan P. (19) zapalio benzinom i tako mu naneo opekotine trećeg strepena. Nesrećnom dečaku izgorelo je 25 odsto kože i nalazi se u teškom stanju u Dečjoj bolnici u Tiršovoj, u Beogradu.

HOROR U LAZAREVCU: Piroman POSIPAO I PALIO BENZIN po ulici, umalo nastradalo dete

Kako prenosi "Alo!" do nesreće je došlo kada se S. J. s drugom decom igrao na ulici, dok je pored njih na vatri Ivan P. „duvao“ benzin.

- Ni slutili nismo da će se ovakva tragedija dogoditi. Dete se igralo s drugarima nedaleko od momka koji se već po običaju drogirao benzinom. Taj Ivan je nasred ulice zapalio vatru iznad koje je u plastičnoj flaši držao benzin. Dok se ona grejala, on je iz nje udisao miris. U jednom trenutku, ona mu je ispala i tako polila i zapalila mališana - počinju priču komšije teško povređenog deteta.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Vrištanje mališana i njegove jauke čuo je u kući njegov stric, koji mu je i prvi pritekao u pomoć. Nesrećno dete zapomagalo je od bolova dok je vatra gorela na njegovom telu.

- Skinuli smo mu odeću i počeli da gasimo vatru. On je bio svestan. Kosa mu je izgorela, trepavice... Opekotine je imao svuda po telu, osim na jednoj ruci i nozi - priča potreseni stric mališana.

Dete je u teškom stanju primljeno u bolnicu. Lekari su bili zgroženi kada su videli da je mališanu četvrtina tela bila u opekotinama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Koža je najviše izgorela na licu, grudnom košu, vratu i butini. Nažalost, opekotine su i duboke i verovatno će dete biti podvrgnuto operaciji - objašnjava sagovornik ovog lista blizak celom slučaju.

Kako prenosi ovaj list, policija u Lazarevcu uhapsila je Ivana P. (19) zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    22. februar 2016 | 08:27

    ma sta saslusati,politi budalu benzinom i zapaliti,jos jednog kretena hraniti po zatvorima,joooj Kina je Bog

  • Dobi

    22. februar 2016 | 08:22

    I tako, u Srbiji narkomani na sred ulice ugrozavaju sve oko sebe a policiju bas briga a sudski organi ce mu dati opomenu i ponovo ga pustiti na ulicu da ugrozava okolinu.E,tesko nama kao narodu,bolje nismo ni zasluzili.

  • Zek sd

    22. februar 2016 | 08:48

    Kakav kreten narkomanski...da bog da crko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA