SLAĐANA JE PREKLINJALA DA JE IZBAVE I VRATE U SRBIJU! Jezivi detalji ubistva Srba u Libiji

- Njoj je istekao mandat i posle službe smo odmah raspisali konkurs, ali se niko nije javljao. To je i inače problem, niko se ne odaziva za niz zemalja iz više razloga - takav je problem u Siriji, ali i Saudijskoj Arabiji - istakao je šef srpske diplomatije, Ivica Dačić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika djokara
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bole

    25. februar 2016 | 10:19

    U svakom komentaru ispoljava se mrznja prema ovoj vlasti

  • Marko NS

    25. februar 2016 | 06:28

    Teško je reći bilo šta sem da javašluk, neznanje,neodgovornost,laž,nepotizam i korupcija caruju u Srbiji.Nema ni jedne kompetentne izjave posle ove tragedije.Oni koji su pričali tako kao da sve znaju i mogu sad se 'posipaju pepelom'.Sad kad im se pomene odgovornist kažu-jeftini politički poeni.Niko od njih nije izvukao nikakav zaključak posle tragičnog pada helikoptera pre godinu dana i stradanja 7 ljudi.Ministri koji su za to odgovorni umalo nisu odlikovani a jedan je smenjen zbog toga što je uvredio novinarku?!Dobro nije smeo nikog da uvredi ali on je osim propisa naredio upotrebu helikoptera pa za to mora da odgovara.Da je onda on odgovarao možda bi ambasade u ratu bile zatvorene a poginuli kod svojih kuća.Ovako nema odgovornosti ni za šta pa čak i za ovo što je svima jasno i ne trebaju stručne komisije.

  • Marija

    24. februar 2016 | 01:28

    Svi znamo koliko dugo su oteti...ali vladici Srbije su svi pregovaraci bili neozbiljni i nisu ih shvatali ozbiljno. To je izjavio Vucic...pa cekaj...jel to znaci da bilo gde mogu da otmu bilo koga od nas a da drzava ne reaguje, da ne veruje u pricu otmicara. Dzabe se sad potpisuju u knjige zalosti... gde je dan zalost... zasto su Fransuke zrtve zasluzile pocast u nasoj drzavi (naravno bilo je i nasih drzavljana) a nasi ljudi, diplomate ciji su mandati istekli pre par godina nisu... Nisu ih ni izvukli pre otmice a i nikakvu pocast nisu odali ovo dvoje ljudima. Alooo bre drzaviceee nigde nismo sigurni ni u svojim domovima, ni na ulicama ni na poslovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA