Do keš kredita preko interneta!

Planirali ste prolećno renoviranje, želeli ste na kratki odmor, uplatili biste neki od prvih atraktivnih aranžmana za leto - mnogo je novih ideja, ali i dolazećih obaveza koje treba ispuniti, pod uslovom da nam praznici nisu ispraznili kućni budžet. Ponekad nam nedostaje još samo “ta jedna dodatna plata”, kada na štednju iz različitih razloga ne možemo da se odlučimo.

  • 0

Zahvaljujući unapređenom servisu elektronskog bankarstva sada postoje i jednostavniji načini da se dođe do novca, ali i uštedi vreme. Jedan od najpopularnijih bankarskih proizvoda je kratkoročni dinarski zajam, koji je u ponudi Sosijete ženeral banke dostupan i na internetu,  putem onlajn ekspoziture, već u visini jedne prosečne plate od 50.000 dinara.

Sosijete ženeral je prva banka u Srbiji koja je svojim klijentima obezbedila uslove da keš kredit ne samo “poruče” već i potpuno realizuju tj. da im novac legne na račun, a da celu proceduru obave od kuće, s posla ili bilo gde izvan ekspozitura i šalter sala.

- Onlajn ekspozitura praktično oslobađa naše klijente potrebe da odlaze u poslovnice da bi obavili bankarske usluge, kao što je realizacija celog procesa oko dobijanja kredita onlajn - objašnjava Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Sosijete ženeral banke i dodaje da su korisnicima ove usluge na raspolaganju finansijski savetnici sa kojima može da se obavi konsultacija i putem video razgovora.

Za keš kredit nije neophodno položiti ni depozit ni učešće, ali, od sada, ni pomeriti se od računara.

Klijenti koji žele da podignu keš kredit putem interneta, u minimalnom iznosu od 50.000 dinara, mogu to da učine po fiksnoj kamatnoj stopi od 8,95 odsto, uz dva odsto troškova odobravanja kredita i sa rokom otplate od šest do 12 meseci. To je ujedno i novac koji se, zbog visine kamate i iznosa, lakše i brže otplaćuje.

Da bi se ceo proces završio onlajn, neophodno je da svaki korisnik poseduje kvalifikovani digitalni sertifikat, tj. digitalni potpis koji se računa i priznaje kao svojeručni. Digitalni sertifikat već sada može da se koristi za prijavu poreza i doprinosa, a očekuje se i njegova šira primena.

Međutim, klijenti koji ne poseduju kvalifikovani digitalni sertifikat a žele da podnesu zahtev za kredit, mogu to da obave putem e - banking platforme, ali će u tom slučaju imati mogućnost da odaberu da li će ugovor potpisati odlaskom u ekspozituru ili će im kurir dostaviti na kućnu adresu.

- Osim gotovinskog kredita, našim klijentima može biti odobren i dozvoljeni minus, mogu da otvore štedni račun i realizuju složenije bankarske proizvode potpuno onlajn - ističe Vučinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA