Evo zašto je STVARNO skinuta emisija "Dobra zemlja" sa B92!

Zbog povrede radne dicipline TV B92 se zahvalila Davidoviću na dosadašnjoj saradnji i uskoro će predstaviti novog voditelja emisije o poljoprivredi čije emitovanje, kako kažu, nije dovedeno u pitanje

  • 31

 - "Dobra zemlja" više ne ide na TV B92. Poštenje i moral imaju svoju cenu. Platili smo...ali, nema veze... Platili bi i više ako treba - stoji od pre tri dana na Fejsbuk profilu dojučerašnjeg autora pomenute emisije Uroša Davidovića.

Iako nam je uz kratko obrazloženje da je u otkaznom roku, obećao da će nam otkriti zašto je emisija ukinuta, autor nije ispunio obećano.

Iz njegove dojučerašnje TV kuće su nam objasnili da se zbog povrede radne dicipline, TV B92 zahvalila Davidoviću na dosadašnjoj saradnji i da će uskoro predstaviti novog voditelja emisije o poljoprivredi čije emitovanje, kako kažu, nije dovedeno u pitanje.

Ovoliko para će TV Prva morati da plati Ivanoviću ako ukine njegovu emisiju!

 - Menadžment televizije B92 prekinuo je saradnju sa voditeljem Urošem Davidovićem zbog njegovog nepoštovanja i kršenja ugovora o radu, profesionalne etike i naglašene nekolegijalnosti. Uprkos tome što je za svoj rad godinama imao punu produkcionu i emitersku podršku od strane televizije B92 koja mu je ukazala šansu kao mladom voditelju, na kojoj je ponikao i stekao popularnost, Uroš Davidović je iako u stalnom radnom odnosu, na društvenim medijima iznosio negativne, neistinite i uvredljive komentare na račun televizije - stoji u saopštenju B92.

Evo kako je Lea Kiš odgovorila na priče da joj je emisija ukinuta!

U saopštenju se dodaje da je kršenje ugovora o radu u smislu neizvršavanja zadataka od strane pretpostavljenih, nepoštovanje hijerarhije u donošenju odluka u vezi sa strukturom emisije, nesavesno ponašanje prema poslodavcu i klijentima, učestalo uvredljivo izražavanje na račun svojih kolega, kao i plasiranje neistina i laži u javnosti, rezultiralo odlukom B92 da se profesionalno oprosti od svog donedavnog kolege i poželi mu sve najlepše u budućem profesionalnom životu.

Završetkom saradnje sa Urošem Davidovićem ne prekida se i serijal emisija o poljoprivredi na B92, a o tome ko će biti novi voditelj, televizija će uskoro obavestiti svoje gledaoce.

(S.Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doberman

    23. februar 2016 | 16:32

    govorio je istinu koja je stetila sponzorima, emisija stvorena i za mlade ljude, poucna, naucna, puna podrske... cim je kritikovao TENIS, arape i tajfune, hibridne semenare i hemicare, ende....

  • Dejan

    23. februar 2016 | 16:35

    To i nije televizija koja vredi pažnje.. Bila je nekad, sada više ne.

  • pera565

    23. februar 2016 | 16:41

    Ma sigurno je zbog tog sto kazete.A mi smo veverice i sve vam verujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA