NAJBOLJI DRUG GA PUSTIO U KUĆU DA PRESPAVA, A ON MU SILOVAO SESTRU?! Jezivi detalji HORORA o kom priča Srbija

M. V. (33) iz sela u okolini Boljevca uhapšen je zbog sumnje da je prošle nedelje dva puta silovao L. S. (26) iz istog mesta u njenoj kući

  • 55

M. V. (33) iz sela u okolini Boljevca uhapšen je zbog sumnje da je prošle nedelje dva puta silovao L. S. (26) iz istog mesta u njenoj kući, dok je njen brat spavao u drugoj sobi!

Kako prenosi "Blic" lekarskim pregledom utvrđeno je da je devojka imala seksualne odnose, ali kako ovaj list saznaje nije bilo povreda njenog intimnog dela tela.

SRPSKI HOROR: Tukao nevenčanu suprugu i SEKAO JE PO TELU!

Osumnjičeni je priznao da je imao seks sa devojkom, ali je negirao da ju je silovao, već da je sve bilo uz njen pristanak, prenosi beogradski list.

Prema navodima M. V. koji je živeo u Austriji, zbog porodičnih problema nije mogao da prespava u svojoj kući, a u pomoć mu je tada pritekao najbolji drug S. S. rođeni brat devojke L. S. i ponudio mu smeštaj u njegovoj kući.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Tada je navodno dok je S. S. spavao M. V. otišao u sobu kod njegove sestre, stavio joj ruku na usta i zapretio da će je zapaliti i ubiti ako bude vrištala i silovao je.

Nesrećna devojka je to sutra ispričala jednoj starijoj poznanici koja joj nije poverovala, zatim je uplakana otišla kod komšija i ispričala im sve to. Komšija je pozvao njenog brata ali je on rekao da "ne veruje u te tvrdnje".

Čim se L. S. vratila kući M. V. je njenog brata poslao u prodavnicu da mu uplati kredit za mobilni i dok je on bio van kuće navodno je ponovo silovao devojku.

Posle pola sata nesrećna L. S. je dotrčala kod komšija koji su odmah pozvali policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor valjevo

    24. februar 2016 | 08:36

    Ja se izvinjavam svima koga cu uvrediti ali je meni ova prica smesna

  • Sitgladnomneveruje

    24. februar 2016 | 10:54

    prica uopste nije smesna, imajte na umu da je rec o zabacenom selu i seoskim obicajima. Devojka se snebivala da ga prijavi jer se u primitivnim sredinama zene cesto optuzuju a ne monstrumi siledzije. Eto i i brat je glupo postupio.

  • mile

    24. februar 2016 | 09:40

    ma ova nije cista jos 2x ajde nesto providnije nisam procitao u skorasnje vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA