Srbija ZAPOŠLJAVA 2.500 radnika u ovoj struci!

Srbija će se potruditi da obezbedi bolje uslove za lekare, da ih zaštiti i omogući im zaposlenje - rekao je ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar

  • 5

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar najavio je danas da bi tokom ove godine trebalo da bude zaposleno više od 1.000 lekara i još 1.500 drugih zdravstvenih radnika.

- Nije tačno da nema zaspošljavanja, samo je ono kontrolisano - kazao je Lončar prilikom posete Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

On je dodao da je istina da dosta lekara ide za boljim uslovima za rad i većim platama u inostranstvo, ali da će se Srbija potruditi da za lekare obezbedi bolje uslove, da ih zaštiti i omogući im specijalizacije i zaposlenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • super bot

    24. februar 2016 | 14:43

    Nego sta nego je kontrolisano zaposljavanje. Kandidat ciji roditelji nisu lekari i nemaju partijsku knjizicu, kao i sam kandidat, nemaju sanse. To je to kontrolisano zaposljavanje

  • Ivan

    24. februar 2016 | 15:27

    ili novac da plate radno mesto. To je stvarno kontrolisano i zapošljavanje.

  • Tanja

    24. februar 2016 | 16:41

    Pogledajte ministre stanje u bolnicama. U sobi za dve osobe 4 kreveta. Sobe nemaju kupatilo, na odeljenju sa 6 soba, dakle 30 pacijenata dve wc kabine i jedna tus kabina. A cisto je ysko da se yrudite ds nista ne dodirnete. Konkretno pricam o frontu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA