OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Ovako stvarno izgleda (NE)PROFESIONALNI MUŠKI PROVOD! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte novi film Saše Barona Koena "(NE)profesionalac", koji će vas nasmejati do suza

  • 1

Povedi svog brata na Men's night događaj uz urnebesnu komediju"(NE)Profesionalac", koji je zakazan za četvrtak 25. februar u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.

Svi ljubitelji lika i dela Saše Barona Koena će imati priliku da se zabave uz specijalni program i goste iznenađenja, dok će se za osveženje pobrinuti Red Bull.

Posetioce Men’s night događaja uz kupljenu kartu očekuje besplatni primerak magazina Auto Bild i poklon vaučer sa popustom za letovanje na Siciliji ili Španiji koje je obezbedila agencija Balkan fun!

Nominovan za prestižnu nagradu Oskar i dobitnik nagrade Zlatni globus Saša Baron Koen - kreator nezaboravnih i legendarnih likova kao što su Borat, Bruno, Ali G i Diktator - ove godine se vraća kao potpuno novi lik: Nobi Bučer, večno nezaposleni huligan koji je prisiljen da spasi svet.

Foto: Promo Foto: Promo

Nobi ima sve što čovek iz malog grada Grimsbija može da poželi - devetero dece i devojku koju voli više od svega na svetu (Rebel Vilson). Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastijan (Mark Strong) od kojeg je još kao dete razdvojen.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon 28 godina potrage, Nobi je konačno pronašao svog brata u Londonu - nesvestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tokom kojeg Nobi slučajno uništi Sebastijanov život, zbog čega se obojica nađu u bekstvu, uskoro otkrivaju zaveru kojom tajna organizacija želi da uništi svet.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako bi spasio čovečanstvo, ali i svog brata, Nobi kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformiše iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Karte za Men’s night i projekciju filma „(Ne)profesionalac“ su već u prodaji, sve informacije možete naći OVDE.

Pogledajte trejler za ovaj fantastičan film:

Film je distribuirao Confilm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA