Kad Nišlija plaća kaznu za parking, blagajnici čupaju kosu s glave! Pogledajte zašto! (VIDEO)

Kaznu za nepropisno parkiranje ovaj Nišlija platio je u kovanicama od 1, 2, 5, 10 i 20 dinara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Radovan IV
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BL

    25. februar 2016 | 07:45

    Cudo pa nije Bosanac

  • Goran

    25. februar 2016 | 06:53

    Prvo, greška je u videu, jer nemoguće je da plaća kaznu 900.000 dinara. To bi značilo da ima bar 100kg kovanica (ako je prosečna kovanica ima masu od 1g, a ima i više). To bi jedino moglo da stane u džak... Dakle, verovatno se radi o 900,00 dinara. Žurio čovek da se pohvali, ali ipak trebalo bi da se zna da ovo uopšte nije nova ideja. Drugo, veoma bitno, nadam se da je ovo uradio na šalteru Parking servisa. Ukoliko je o uradio na šalteru banke, onda je besmisleno. Sveti se nekome ko nema nikakve veze sa njegovom kaznom. Za sve to vreme, u banci bi svi korisnici čekali u redu iako ničim to nisu zaslužili. A još važnije, što ovde niko nije uzeo u razmatranje... Pa i on je izgubio čitav dan ili nekoliko sati koliko je trebalo šalterskoj radnici da izbroji i razvrsta kovanice... Ja sam imao iskustvo u pošti, pre nekih 5-6 godina.. Čekao sam u redu, bila je velika gužva, radi jedan šalter... Na drugom šalteru radnica broji i razvrstava kovanice koje je sveštenik doneo, kako sam čuo u aktovki... Tridesetak hiljada dinara, kako su rekli već nervozni ljudi koji su čekali svoj red... Sveštenik doneo aktovku i otišao... Koliko ima-ima, veruje joj na reč, a doći će na kraju radnog vremena da se konačno obračunaju. Ovo je apsolutno istinit događaj kome sam prisustvovao. Ne znam samo kome se on tada svetio, koju je "kasicu-prasicu" ispraznio i šta smo mi bili krivi da tome prisustvujemo i čekamo više nego što je realno trebalo da čekamo... Ne volim parking servis, ali nemojte se oduševljavati "na prvu loptu", jer ako ovo nije urađeno u parking servisu, onda ovo nije za aplauz...

  • mele

    25. februar 2016 | 05:51

    Sad bi mu dao jos jednu parking kaznu dok ceka da tetka prebroji novac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA